Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 21:28

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΗΝΟΥ

ao_tinoy_2011

Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Τήνου η πρώτη συνάντηση των παικτών του ΑΟ Τήνου για την νέα χρονιά που έρχεται.

Εκεί ανακοινώθηκε από το Δ.Σ της ομάδας στους παίκτες ότι  προπονητής για την νέα χρονιά θα είναι ο Αργυρής  Βλαχάκης παλιός παίκτης της ομάδας ο οποίος έχει δουλέψει και στο παρελθόν ως προπονητής στην άλλη ομάδα του νησιού την Α.Ε Στενής με μεγάλη επιτυχία. Εκεί ορίστηκε ο ημερομηνία έναρξης 7η Σεπτέμβριου  με απώτερο σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του κυπέλου στις 24/9.Επισης το Δ.Σ της ομάδος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση προς τους παίκτες λέγοντας τους ότι θα κάνει ότι μπορεί για αυτούς παρά τις δυσκολίες που θα έχει η φετινή χρονιά.

Τέρμα στα λεγόμενα των φημών για πρόσκληση της ομάδος να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας λογω της αποχώρησης του Ανδριακου και της ένωσης του Μαρπησσαϊκού-Νηρεα παράγοντες της ομάδας μας είπαν ότι το βλέπουν δύσκολο λογω της εποχής που ζούμε και των πολλών εξόδων που υπάρχουν καθώς και τα πολλά ταξίδια προς τα νησιά των νοτίων Κυκλάδων(Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Μήλο) και ότι μάλλον θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα τις Β' κατηγορίας με αντίπαλους από τα γύρω νησιά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares