Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 20:42

Σε σώμα αύριο ο ΑΟΣ… ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα

Την πρώτη συνεδρίαση προκειμένου να συσταθεί σε σώμα θα πραγματοποιήσει αύριο ο ΑΟ Σύρου μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν χθες.

Ο σχηματισμός της διοίκησης δεν θα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης, καθώς στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσουν τα πρώτα θέματα όπως είναι αυτά των μεταγραφών και των προπονητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα συσταθεί μία εξαμελής επιτροπή, η οποία θα χειρίζεται αυτά τα θέματα.

Αναφορικά με τους προπονητές που θα απασχολήσουν τους ανθρώπους της ομάδας, αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο, θα είναι οι Μάκης Βαρθαλίτης και Γιώργος Ρούσσος, ενώ ως φήμη έχει ακουστεί και το όνομα του προπονητή του ΑΟ Πάγου, κ. Νίκου Βουτσίνου, με την περίπτωση του όμως να χαρακτηρίζεται ως δύσκολη.

Εξελίξεις όμως θα έχουμε και γύρο από ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχει έντονη συζήτηση για την επιστροφή Ραμπαβίλα στη Σύρο, ενώ θα απασχολήσουν και περιπτώσεις  Συριανών ποδοσφαιριστών όπως Τζανέτος Μότος, Γιάννης Συμιγδαλάς, Ευγένιος Ρηγούτσος, με τους τελευταίους να βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στη Σύρο.

Σε κάθε περίπτωση, η ειδησιογραφία γύρο από τον νταμπλούχο της σεζόν 2016-2017 θα τρέχει με γοργούς ρυθμούς και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε βήμα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares