Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 22:32

Όλα έτοιμα για τη γιορτή του Παμμηλιακού [pics]

Σε γιορτινούς ποδοσφαιρικούς κινείται από σήμερα η Μήλος που υποδέχτηκε δύο μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Παναγιώτη Κελεσίδη και τον Ανδρέα Μπονόβα.

Ο λόγος της επίσκεψης τους δεν είναι άλλος από την παρουσίαση του βιβλίου του Βετεράνου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που είχε γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στον Πανσερραϊκό και δοξάστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα, την οποία φόρεσε μέχρι το 1980, όταν ένας τραυματισμός του στέρησε την ευκαιρία να μπει ενεργά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που τότε ε΄κανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα.

Ο τίτλος του βιβλίου ''Το λιοντάρι του θρύλου'' έχει να κάνει με την πορεία του Παναγιώτη Κελεσίδη στον μεγάλο τότε Πανσεραϊκό και φυσικά τον «Θρύλο» όπως αρέσκεται και ο ίδιος να αποκαλεί τον Ολυμπιακό.

Μικρές και πιπεράτες ιστορίες από την πορεία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που σίγουρα θα κερδίσουν τον αναγνώστη από το πρώτο ξεφύλλισμα του βιβλίου του. Στο πάνελ για την παρουσίαση θα είναι ο Ανδρέας Μπονόβας, ο οποίος στην ερώτηση τι θέση έπαιζε, απαντά χαρακτηριστικά... «Στο 6; στο 8; στο 10 για την καλή πάσα; Όπου χρειαζόταν εκεί ήμουν». Μαζί του και ο δημοσιογράφος Νίκος Σταματέλος.

Οι δύο μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου ήδη απολαμβάνουν την φημισμένη Μηλέϊκη φιλοξενία στο ποιοτικό εστιατόριο ''Τα Γλαρονήσια'' ιδιοκτησίας του προέδρου του  Παμμηλιακού, κ. Μιχάλη Βαμβακάρη. 

Στον Παμμηλιακό βλέπουν την αυριανή ημέρα σαν γιορτή και για τον λόγο αυτό η παρουσίαση του βιβλίου θα είναι το ένα μέρος της εκδήλωσης, καθώς παράλληλα θα υπάρξει μία ζεστή και όμορφη εκδήλωση που θα έχει αν κάνει με το κλείσιμο της χρονιάς για τις ακαδημίες.

Θα πραγματοποιηθούν τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά... γιατί ο Παμμηλιακός ξέρει αν αναγνωρίζει!

Ραντεβού λοιπόν αύριο Τετάρτη 4 Ιουλίου, στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος».

Το sportcyclades.gr βρίσκεται ήδη στη Μήλο και σας παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες από την όμορφη παρέα στα ''ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ'':

 

36483659_2587186857974086_6974153099082465280_o.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares