Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 19:54

Συνάντηση ΑΟ Περσέα με Β.Γραμμένο στην ΕΠΟ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο είχε σήμερα το πρωί, στα γραφεία της ΕΠΟ, η πρόεδρος του Α. Ο. Περσέα Σύρου, Κωνσταντίνα Κοσμά και ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας κος Θοδωρης Καραγιάννης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών και παράλληλα έγινε αναφορά στις ιδιαιτερότητες και προβήματα που αντιμετωπίζει η νησιωτική χώρα.

Ο κύριος Γραμμένος, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες αυτές, αναφέρθηκε στις δράσεις της ΕΠΟ για την ενίσχυση του γυνακείου ποδοσφαίρου στην χώρα και έκανε λόγο για τον μελλοντικό σχεδιασμό που θέλει και περαιτέρω στήριξη του και ιδιαίτερα του νησιωτικού χαρακτήρα.

Στην συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κύριος Ρένος Φρέρης, ο οποίος έμπρακτα στηρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Μετά την συνάντηση με τον κύριο Γραμμένο, η πρόεδρος και ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Περσέα, συναντήθηκαν με τον κύριο Καραίνδρο, υπεύθυνο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ, όπου και συζητήθηκαν αναλυτικότερα οι παραπάνω ιδιαιτερότητες  και πρακτικά ζητήματα για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Α.Ο. Περσέας ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον υπεύθυνο γυναικείου ποδοσφαίρου κύριο Καραινδρο και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων για την επικοδομητική συζήτηση και τον χρόνο που τους διαθέσαν.

received_10215913341883946_1.jpeg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares