Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 22:20

Ραμπιάς: Ο όμιλος με 4 ομάδες δεν μας βρίσκει σύμφωνους

Η Γενική Συνέλευση στις τάξεις του Α.Ο. Σερίφου πραγματοποιήθηκε ωστόσο η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε στο μέγιστο βαθμό.

Συγκεκριμένα, ενώ εγκρίθηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου δεν πραγματοποιήθηκαν.

Αιτία αποτελεί η έλλειψη απαρτίας που είχε ως αποτέλεσμα να μην επιτρέψουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Οι εκλογές όπως όλα δείχνουν θα μετατεθούν στις 30 Νοεμβρίου, με τη συγκεκριμένη ημερομηνία να σημάνει τη λήξη της τωρινής θητείας. 

Όσον αφορά το πλάνο της νέας χρονιάς, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη πως θα πορευτεί ο ΑΟ Σερίφου και αυτό διότι άπαντες στο σύλλογο θα περιμένουν τον προκήρυξη και τον καταρτισμό των ομίλων.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Ράμπιας θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και το sportcyclades.gr επικοινώνησε μαζί του ο οποίος μετά τον πρόεδρο της Κύθνου, Γιώργο Λαρεντζάκη, και εκείνο του Παμμηλιακού, Μιχάλη Βαμβακάρη, αναφέρθηκε με τη σειρά του σε πιθανή διαμόρφωση των δυτικών Κυκλάδων σε έναν όμιλο λέγοντας:

''Εμένα προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο να διαμορφωθεί ο όμιλος των δυτικών Κυκλάδων με αυτό το τρόπο. Δηλαδή να παίξουμε έξι παιχνίδια; Για πολλούς και διάφορους και λόγους δεν είναι θεμιτό αυτό. Τα έξι ματς είναι λίγα ώστε η ομάδα να αποκτήσει φόρμα και να αποδείξει τις δυνατότητες που έχει στο γήπεδο''.

Ερωτηθείς για την πρόταση που είναι η ιδανική για τις ομάδες αυτές, ο κόουτς του ΑΟ Σερίφου είπε:

"Εγώ θα προτιμούσα έναν όμιλο σαν τον περσινό. Να υπάρχουν 7-8 ομάδες ώστε να γίνονται αρκετά ματς και να καταφέρει η ομάδα να αποδείξει ότι απέδειξε πέρυσι. Γιατί οι δικές μας ομάδες θέλουν χρόνο για να βγάλουν αποτέλεσμα και θέλουν αρκετό χρονικό διάστημα για να ρολάρουν''.

Όσον αφορά την περσινή πορεία ο κ. Πάγιας τόνισε: ''Είμαστε ευχαριστημένοι με την περσινή πορεία της ομάδας. Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε τέτοια πορεία. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι θέματα συγκυριών αλλά η περσινή χρονιά μας αφήνει ικανοποιημένους''.

Στη συνέχεια παρέθεσε το δικό του σχόλιο για τα όσα συζητήθηκαν στην Γενική Συνέλευση λέγοντας:

''Το βασικό θεμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν οι ακαδημίες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μας αναλύσει η διοίκηση το πλάνο για το επόμενο έτος. Θα αλλάξουν πάντως αρκετά πράγματα όσον αφορά τη δομή των ακαδημιών''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares