Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 23:12

Είπε το "ναι" ο Κάρολος Ρούσσος και ανεβάζει το επίπεδο του ΑΟΣ

Τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται κάνουν οι άνθρωποι του ΑΟ Σύρου προκειμένου να συμπληρωθεί το πλαζλ του έμψυχου δυναμικού και ο προπονητής, Μάκης Βαρθαλίτης να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνάδελφου από τις Κυκλάδες, η διοίκηση Φώσκολου μετά από προσωπικές ενέργειες κατόρθωσε να αποσπάσει θετική απάντηση από έναν ποδοσφαιριστή που χωρίς αμφιβολία με την προσωπικότητα του, και τις αγωνιστικές ικανότητες θα αποτελέσει λίρα εκατό για τον ιστορικό σύλλογο.

Ο λόγος για τον 29χρονο Κάρολο Ρούσσο, που μετά από... ασφυχτικές πιέσεις που δέχτηκε από τον Γιώργο Φώσκολο, είπε το πολυπόθητο ''ναι'' και θα αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο... στη φαρέτρα του ΑΟΣ.

Έχοντας την ικανότητα να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις με την ίδια ευχέρεια, να διατηρήσει τη μπάλα στην κατοχή του με άριστο τρόπο και με κύριο χάρισμα την οξυδέρκεια είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις και θα ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου. 

Την περσινή χρονιά ο Ρούσσος έπαιξε 810' για λογαριασμό του ΑΟ Πάγου σημειώνοντας ένα τέρματα ενώ την προπέρσινη σεζόν ήταν ηγετικό μέλος στην πορεία του ΑΟΣ προς την κατάκτηση του νταμπλ.

Μάλιστα τη χρονιά που ο ΑΟΣ επέστρεψε στην κορυφή των Κυκλάδων, ο Κάρολος Ρούσσος ήταν εκ των κορυφαίων μονάδων συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων και το ίδιο φιλοδοξεί η διοίκηση να είναι και φέτος προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares