Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 21:14

Περσέας Σύρου: Με Capelli Sport και τη νέα χρονιά!

Μέσω δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα του Περσέα Σύρου γνωσοτποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία ένδυσης Capelli Sport και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά το κείμενο:

Ο Α.Ο. Περσέας Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την εταιρεία Capelli Sport που θα είναι και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η αποκλειστική εταιρεία ένδυσης των ομάδων μας.

Η Capelli Sport είναι μία σχετικά νέα & ανερχόμενη Αμερικάνικη αθλητική εταιρία, η οποία δημιουργήθηκε το 2011 στην Νέα Υόρκη και αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών GMA Group με κύρια εταιρία την Capelli New York η οποία είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο στον σχεδιασμό και παραγωγή γυναικείων ειδών μόδας.

Τα προϊόντα της Capelli Sport τοποθετούνται ποιοτικά δίπλα στις κορυφαίες εταιρίες της αθλητικής βιομηχανίας & το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, ικανοποιεί τις εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργαζόμενων ομάδων & αθλητών. Ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η προώθηση των προϊόντων γίνεται μέσα από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και το δίκτυο εταιριών της.

Στο χαρτοφυλάκιό της Capelli Sport υπάρχουν ομάδες από όλο τον κόσμο όπως η Α.Ε.Κ (Ελλάδα), MSV Duisburg (Γερμανία), FSV Frankfurt (Γερμανία), KFC Uerdingen 05 (Γερμανία), HB Køge (Δανία), Cedar Stars Academy(ΗΠΑ), Penn FC (ΗΠΑ), International Allies FC (Γκάνα), San Luis (Χιλή), Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Λιβάνου), Αλκή Λάρνακας(Κύπρος), Εργοτέλης (Ελλάδα), Παναχαΐκή (Ελλάδα), Διομήδης Άργους Handball (Ελλάδα) & η μπάλα του πρωταθλήματος της Football League Greece για την season 2017-2018.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares