Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 02:00

Μάγεψαν οι μικροί του Πανναξιακού, θετικά «μηνύματα» από Νηρέα (video)…

nhreas_pannaxiakos_filiko

Κατά πολύ ανώτερος εμφανίστηκε ο Πανναξιακός του Νηρέα στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο Παροικιάς σήμερα. Η διαφορά της κατηγορίας ήταν εμφανείς και ήταν κάτι που έκρινε κατά ένα μεγάλο ποσοστό την έκβαση του αγώνα.

Η ομάδα της Νάξου η οποία κάνει προετοιμασία περίπου δυόμιση μήνες, παρατάχτηκε στο πρώτο ημίχρονο με πολλούς «πιτσιρικάδες» και με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Αστέριο Θέμελη παρέταξε μια αμιγώς ναξιώτικη εντεκάδα.

Παρά τον μικρό μέσο όρο ηλικίας που είχε ο Πανναξιακός είχε την υπεροχή του αγώνα με αποτέλεσμα στο 19' να ανοίξει το σκορ σε μια επίθεση για σεμινάριο, όπου τελευταίος αποδέκτης της μπάλας ήταν ο σκόρερ Γιώργος Λυμπερτάς.

Στο 26' ο Πανναξιακός διπλασίασε τα τέρματά του με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μανώλης Πολυκρέτης.

Η άμυνα και το κέντρο του Νηρέα δεν είχαν συνοχή με αποτέλεσμα να χάνεται πολύ συχνά η μπάλα, με αποτέλεσμα να δίνονται ευκαιρίες στους Ναξιώτες.

Το αποτέλεσμα της πίεσης που ασκούσε ο Πανναξιακός απέδωσε στο 35', όπου μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Νηρέα, προήλθε ένα αυτογκόλ, κάνοντας το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανναξιακός έριξε στον αγώνα τα "βαριά χαρτιά" του, κάτι που δεν άλλαξε ιδιαίτερα την εικόνα του αγώνα αντιθέτως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ισορρόπησε για τις δυο ομάδες. Στο σημείο εκείνο ο Νηρέας προχώρησε σε αναγκαστικές αλλαγές, λόγω αρκετών τραυματισμών που είχαν οι ποδοσφαιριστές του.

Η ομάδα της Νάουσας δε μπόρεσε και πάλι να τροφοδοτήσει την επίθεσή της, όμως άλλαξε τον ρυθμό της κερδίζοντας αρκετές μπάλες στο χώρο του κέντρου, παίζωντας παράλληλα πιο ψηλά. απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Πανναξιακός έβαλε και τέταρτο γκολ με το Νίκο Στάμο, πριν απαντήσει ο Νηρέας με το γκολ της τιμής στο 75' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Μοστράτος.

Τα συμπεράσματα του αγώνα ήταν θετικά για τους δύο προπονητές οι οποίοι από αύριο ξεκινούν δουλειά για να διορθώσουν τις όποιες ατέλειες διαπίστωσαν στον αγώνα αυτό.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares