Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 22:50

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 6-0

pammiliakos-folagendros2

Ξεμούδιασμα με 6 γκολ για τον Παμμηλιακό απέναντι στην Φολέγανδρο.

Θετικές εντυπώσεις άφησε στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για φέτος ο Παμμηλιακός, που αντιμετώπισε τη νεοσύστατη ομάδα ΑΟ Φολεγάνδρου την οποία φιλοδώρησε με 6 γκολ. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και ο Παμμηλιακός παρά το νωθρό του ξεκίνημα στο α’ ημίχρονο, δικαιολογημένο για την εποχή, δεν άργησε να ανοίξει το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Στάθη Παπαδημητρίου. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-0 με γκολ του Βασίλη Καμακάρη στο 34ο λεπτό.

pammiliakos_2011-12

Στο β’ ημίχρονο ο προπονητής του Παμμηλιακού Ζαχαρίας Γκούντζας πραγματοποίησε αρκετες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα δοκιμάζοντας διάφορες σκέψεις του για το σχήμα που θα έχει φέτος η ομάδα της Μήλου στο πρωτάθλημα της Α’ Κυκλάδων.

Παρ’ όλα αυτά ο Παμμηλιακός όχι μόνο δεν έχασε το ρυθμό του αλλά επωφελούμενος και της κούρασης των παικτών της Φολεγάνδρου σημείωσε 4 ακόμα γκολ, με τους Αργύρη Σίδερη στο 58ο και 76ο λεπτό (είχε περάσει σε θέση σέντερ φορ), τον Νίκο Νίνο στο 80ο στην πρώτη του σχεδόν επαφή με τη μπάλα και στην λήξη του αγώνα με τον Θανάση Καραλεξίδη, κλείνοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

pammiliakos-folagendros1

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης ευχαρίστησε την ομάδα της Φολεγάνδρου για την παρουσία και συμμετοχή της στο ματς, καθώς και τους Μανούσου Καντσό,  Αντώνη Αϊβαλιώτη, Νίκο Μάλλη που αποτέλεσαν το διαιτητικό τρίο. Ιδιαίτερο ευχαριστήριο και στον μεγάλο χορηγό της ομάδας και φέτος, το BRAU KAT TRAVEL για την μετακίνηση με πούλμαν και φιλοξενία της ομάδας στο νησί μας.

Το δείπνο της ομάδας της Φολεγάνδρου προσέφερε το εστιατόριο-μεζεδοπωλείο ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ.

pammiliakos-folagendros3

Μικρά από το χτεσινό αγώνα:

-          Αρκετές απουσίες είχε στο πρώτο φετινό παιχνίδι ο Παμμηλιακός αφού δεν αγωνίστηκαν οι Α.Μάνη, Κλ.Μήτση, Αλ.Παπαδημητρίου, Α.Πετσίνης και ο τραυματίας Κ.Κουρέλης άπαντες βασικοί.

-          Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο 15 χρονος Δημήτρης Καμπανάρος (νούμερο 12) που όπως μας δήλωσε και ο προπονητής του Παμμηλιακού μετά το τέλος του αγώνα αποτελεί το νέο ταλέντο της ομάδας,

-          Ο Παμμηλιακός προσέφερε στον αρχηγό της ομάδας της Φολεγάνδρου ένα μικρό αγαλματάκι της Αφροδίτης της Μήλου και ένα άλμπουμ με αεροφωτογραφίες της Μήλου.

-          Ιδιαίτερα ικανοποιητική έως εκπληκτική για φιλικό αγώνα η παρουσία 100 και πλέον φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα και τους διοικούντες του Παμμηλιακού.

ao_folegandrou

Του Τάσου Βενιζέλου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares