Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 12:42

Τριπλή ενίσχυση στο Περσέα Σύρου

Την επιστροφή τριών παικτριών στην ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ο Περσέας Σύρου, ανεβάζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις σε 5 ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών.

Πρόκειται για τις, παίκτριες Μπουντούρη Γιούλα, Μενδρινού Αγγελική και Καπέλλα Νικόλ, οι οποίες πέρυσι φόρεσαν τη φανέλα της Άνω Μεράς.

Η διοίκηση της ομάδας από τη Σύρου κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να πραγματοποιηθούν 1-2 μεταγραφές ακόμη, καθιστώντας το σύνολο του Περσέ άκρως ανταγωνιστικό.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή τριών ακόμα παικτριών από το σωματείο Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου στον Περσέα Σύρου.

Οι παίκτριες Μπουντούρη Γιούλα, Μενδρινού Αγγελική και Καπέλλα Νικόλ, μετά από την περσινή χρονιά που αγωνίστηκαν στο σωματείο της Άνω Μεράς επέστρεψαν φέτος στον Περσέα με σκοπό να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα τους αλλά και να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους στις νεώτερες παίκτριες από το πρωτάθλημα την Γ’ Εθνικής που αγωνιζόντουσαν.

Με τις τρεις αυτές αθλήτριες οι φετινές μεταγραφές για τον Περσέα Σύρου φτάνουν τις πέντε ενώ για την ολοκλήρωση του ρόστερ σχεδιάζονται ακόμα μία με δύο προσθήκες από έμπειρες παίκτριες.

Γιούλα, Αγγελική και Νικόλ καλωσήρθατε σπίτι σας

nikol.jpg

aggeliki.jpg

gioula.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares