Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 18:32

Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κοντά στον Περσέα

Ολοένα και περισσότερα βήματα προόδου γίνονται στις τάξεις του Περσέα Σύρου, η διοίκηση του οποίου, δίνει καθημερινά μεγάλο αγώνα ώστε να φέρνει κοντά της όλους τους φορείς προκειμένου να αγκαλιαστεί η μεγάλη προσπάθεια γύρω από το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος της Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός βρέθηκε στο γήπεδο όπου γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας και αφού φόρεσε τη φανέλα του σωματείου... άκουσε τα παράπονα των μικρών κοριτσιών που είχαν να κάνουν με την ολοκλήρωση του γηπέδου, ενώ ζητήθηκε από το δήμαρχο να βάλει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και να παίξει μαζί τους.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Ένας δήμαρχος με την φανέλα της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού του, καθισμένος στο χορτάρι περιτρυγιρισμενος από κορίτσια της Ακαδημίας για να τους μιλήσει, να τα ακούσει, να τα θαυμάσει, να τα παροτρύνει να συνεχίσουν το άθλημα που ξεκίνησαν.
Ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκος της Σύρου--Ερμούπολης ανταποκριθηκε στο κάλεσμα μας για να δει από κοντά το έργο της Ακαδημίας μας.
Τα... "παράπονα στον δημαρχο" από τα κορίτσια μας δυο: Να τελειωσει γρήγορα το γήπεδο τους, όπως έχει μάθει να λένε το γήπεδο που πρωτοεπαιξαν και να βάλει ποδοσφαιρικά παπούτσια και να παίξει μαζί τους.
Μάθημα.. Πολιτικής αγωγής σήμερα για τα αστέρια μας: οι δήμαρχοι πρέπει να βρίσκονται δίπλα σε κάθε προσπαθεια μικρών ή μεγάλων δημοτών του και να τις στηρίζουν αλλά φυσικά και να ακούνε τα παράπονα όλων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares