Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 19:56

Πραγματοποιήθηκε με πολλές ευχές και αισιοδοξία ο Αγιασμός της Άνω Μεράς [pics-vid]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς με τις ευλογίες του Πατήρ Ιωάννη, που αγίασε τα ύδατα και ευχήθηκε μια καλή αθλητική χρονιά σε όλα τμήματα του Μυκονιάτικου Σωματείου. 

Μικροί και μεγάλοι αθλητές καθώς και αθλήτριες, ο πρόεδρος Νικόλαος Σαντοριναίος καθώς και μέλη της διοίκησης, αλλά και αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο της Άνω Μεράς, με τις ευχές όλων για μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, οι Αντιδήμαρχοι  Λάμπρος Παναγιωτακόπουλος και Νικόλαος Γκέλος και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρσούλα Χανιώτη.

Εκεί βρέθηκε για να τιμήσει το Μυκονιάτικο Σωματείο Έλληνας Παραολυμπιονίκης, Μιχάλης Σεΐτης ο οποίος φωτογραφήθηκε με μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές της Άνω Μεράς.

Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σαντοριναίος παρουσίασε τα 7 νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Image00002.JPGΣτη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Άνω Μεράς κ. Πέτρος Σταυρακόπουλος και μετά πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του sportcyclades.gr καθώς και φωτογραφικό υλικό

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares