Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2011 07:42

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ 3-0

pammiliakos-aoserifou-1-10-2011-2

Στην τελική ευθεία ο Παμμηλιακός νίκησε άνετα με 3-0 την Σέριφο.

Σαφώς πιο έτοιμος και πιο δεμένος ως ομάδα σε σχέση με το φιλικό απέναντι στην Φολέγανδρο, παρουσιάστηκε ο Παμμηλιακός στο δεύτερο φετινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του, στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Κέρδισε άνετα την σκληροτράχηλη ομάδα της Σερίφου με 3-0.

pammiliakos-aoserifou-1-10-2011

Ο Παμμηλιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες απέναντι στην Σέριφο που όπως αναμενόταν αποτέλεσε πιο δυνατό αντίπαλο από την Φολέγανδρο στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας.

pammiliakos-aoserifou-1-10-2011-1

Τα γκολ για την ομάδα του Ζαχαρία Γκούντζα που έχασε πολλές ευκαρίες και για ακόμα μεγαλύτερο σκορ οι: Atanazov Petur στο 19’ με πλασέ μετά από κεφαλιά του Ηλία Κυρίτση, Πετσίνης Αντώνης με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή και Παναγιώτης Τσιριγωτάκης με πέναλτι. Χωρίς να χάσει την κλασική ευκαιρία απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του Παμμηλιακού και η Σέριφος.

pammiliakos-aoserifou-1-10-2011-3

Σε αυτό τον αγώνα επανεμφανίστηκαν οι βασικοί Αλ.Παπαδημητρίου, Πετσίνης, Μήτση, Μάνη,Στ.Σίδερης που είχαν λείψει στο πρώτο φιλικό, έλειψαν όμως ο Στάθης Παπαδημητρίου και ο Βασίλης Καμακάρης.

Η Σέριφος με πολύ καλή άμυνα και κέντρο ανασταλτικά, χρειάζεται λίγη περισσότερη φρεσκάδα και δημιουργικότητα στον επιθετικό τομέα, που αν βελτιώσει δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ομάδες των Κυκλάδων που συμμετέχουν στο εθνικό πρωτάθλημα του νομού.

.

Την φιλοξενία και την μεταφορά της ομάδας ανέλαβε και πάλι ο μεγάλος χορηγός του Παμμηλιακού BRAU KAT TRAVEL

.

Αναμνηστικό  άλμπουμ φωτογραφιών και ένα αγαλματάκι της Αφροδίτης της Μήλου προσέφερε η διοίκηση του Παμμηλιακού στην φιλοξενούμενη ομάδα. Το Δ.Σ. του Παμμηλιακιού ευχαριστεί τον γιατρό Βασίλη Μόκκα για τις υπηρεσίες του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Του Τάσου Βενιζέλου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares