Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 15:22

Ήττα με καλό πρόσωπο για τον Περσέα Σύρου απο τον ΑΟ Τραχώνων [pics-vid]

Ιστορική ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Περσέα Σύρου με δεδομένο ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίου Φρέρη, ο οποίος είχε προγραμματίσει να παραδώσει από ένα λουλούδι σε όλες τις αθλήτριες του αγώνα δείγμα του ενδιαφέροντος που δείχνει τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του για το γυναικείο ποδόσφαιρο που διευρύνεται στις Κυκλάδες, διεξήχθη ένα όμορφο ματς μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Μάλιστα, θετική εικόνα άφησε στους ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας η συμπεριφορά των γηπεδούχων όσον αφορά τη φιλοξενία αφού άγγιξε το άριστα.

Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς στην ιστορία του Περσέα με δεδομένο ότι την προηγούμενη εβδομάδα το ματς με τον Παμπαιανικό δεν έγινε λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης, με το 0-3 υπέρ των Τραχώνων να περνάει σε δεύτερη ημέρα.

Άλλωστε στόχος για το συγκρότημα του Θοδωρή Καραγιάννη αποτελεί η ικανοποίηση των αθλητριών και η συνεχής βελτίωση.

Για την ιστορία των τέρματα των Τραχώνων πέτυχαν οι Τσατα,μ Ρεπανη και Γιαννου

ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ (Θοδωρής Καραγιάννης): Ρίζου, Μπουτούρη (70' Γρηγοριάδου), Ρούσσου Γ., Μαρίνου (73' Ρουσσουνέλου), Μενδρινού (75' Μαραγκού Α.), Καπέλλα Φ., Καπέλλα Χ., Κολοκάθη, Ευσταθιάδου, Μονογιου, Καπέλλα Ν. (62 Καλλιμούκου).

ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΩΝ: Βαρβαροπούλου Α., Καραμαλίκη, Πουλόπουλου, Παπακαλοδούκα (21' Κατσάνη), Τσάτα (83' Σκανδάλης), Ουτεμπέρι, Γιάννου (83' Μαργαρίτη), Παπαιορδάνου, Ρεπάνη, Βενιαμίν, Βαρβαροπούλου Δ.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares