Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 00:49

Κέρδισε το ποδόσφαιρο και η Άνω Μερά στο κυκλαδίτικο ντέρμπι [pics-vid]

Η ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες έχει άξιους εκπροσώπους που έχουν κάνει τεράστια βήματα για την διάδοση του αθλήματος που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ανδροκρατούμενο στην Ελλάδα.

Και αυτοί οι άξιοι εκπρόσωποι δεν είναι άλλοι από την Άνω Μερά που ήταν η πρώτη ομάδα που επανέφερε στις μεγάλες κατηγορίες το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αλλά και ο Περσέας Σύρου, για τον οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, αποτελώντας ένα σωματείο υπόδειγμα για την εύρυθμη λειτουργία του και την ραγδαία ανάπτυξη που πραγματοποιεί.

Χθες, Σαββάτο 15 Δεκεμβρίου, ήρθε η στιγμή για το Κυκλαδίτικο ντέρμπι, όπου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλαίσια των αγώνων της Γ΄Εθνικής πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη μεταξύ τους συνάντηση, που ήρθε μετά από πολλά φιλικά που έχουν δώσει μέχρι σήμερα οι Μυκονιάτισες και οι Συριανές. Νικήτριες; Οι παίκτριες της Άνω Μεράς, που έφυγαν με το τρίποντο στις αποσκευές τους, επικρατώντας με 1-5 του Περσέα, που ξρδίπλωσε το ταλέντο του, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Ίσως, θα θέλαμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, στην Ερμούπολη, καθώς εκτός ότι ήταν το πρώτο επίσημο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, παράλληλα έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του πλήρως ανακαινισμένου γηπέδου, που εξέπληξε ευχάριστα με τις νέες του εγκαταστάσεις και τον νέο του χλοοτάπητα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι Μυκονιάτισες φάνηκε ότι έχουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, μιας και «κουβαλούν» την εμπειρία περισσότερων επίσημων αγώνων στη Γ΄Εθνική.

Στο 7' η Κανέλλου έκανε το 0-1 και στο 27' η Ευσταθιάδου με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ Ευσταθιάδου βρήκε το δοκάρι της Ρούσσου.

Στο 37' και πάλι η Ευσταθιάδου μετά από εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.

Το 0-2 έγινε στο 42' με κεφαλιά της Όντρι, με την Κανέλλου στο 52'να κάνει το 0-3.

Η Πατεράκη στο 72' και η κανέλλου στο 75' Κανέλλου ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Για τον Περσέα μείωσε σε 1-5 η Καπέλλα Χρ.

Διαιτητής ήταν η κυρία Κουκά, με βοηθούς τον κ. Βαρθαλίτη και την κα. Μαργαρίτη.

Περσέας Σύρου (Καραγιάννης): Ρούσσου Α., Γρηγοριάδου (75΄Ρουσουνέλου), Μπουντούρη (83΄Παπαδημάτου), Ρούσσου Γ. (89΄Μπουντούρη Δ.), Καπέλλα Ν., Μενδρινού, Καλλιμούκου (33΄Ρούσσου Μ.), Καπέλλα Χ.Λ., Κολοκάθη, Ευσταθιάδου, Μονογυιου.

Αναπληρωματικές: Ρίζου, Μαλάνου, Μαραγκού.

ΑΣ Άνω Μεράς (Μανταφούνης): Κοντιζά, Κουκά Γ., Ματρίσι, Σίμου (63΄Πανταζή), Μπουσάι, Κουκά Κ., Κανέλλου (78΄Ντρασμότι), Αρμάου, Σπάθουλα (46΄Ρούσσου), Παττεράκη, Όντρι (72΄Χαρδαλούμπα).

Αναπληρωματικές: Αντύπα, Γκέλου Δ.

Φωτορεπορτάζ

 

Βίντεο  από την είσοδο των ομάδων:

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares