Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 14:35

Στην Δάφνη sportcyclades και Περσέας Σύρου

Τελικά το ποδόσφαιρο ενώνει και δείχνει το πόσο μικρός είναι ο χώρος του αθλητισμού.

Απόδειξη αποτελεί η... όλως τυχαίως συνάντηση που είχαμε με τους ανθρώπους που αποτελούν την ψυχή του Περσέα Σύρου.

Την πρόεδρο, Κωνσταντίνα Κοσμά και τον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Καραγιάννη.

Αμφότεροι καλοσυνάτοι όπως πάντα και όπως απαιτεί το κλίμα των εορτών μας χαιρέτησαν και δεν αρνήθηκαν να μας πουν την άποψη τους γύρω από το ποδόσφαιρο, όντας στην γενέτειρα τους για να περάσουν τα Χριστούγεννα δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Ο κ. Καραγιάννης που αποτελεί τον προπονητή της γυναικείας ομάδας που συμμετέχουν στην Γ' Εθνική μας άνοιξε τα... χαρτιά του αναλύοντας τις δυσκολίες αλλά και την αγάπη του για το γυναικείο ποδόσφαιρο υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: Ότι υπάρχουν δυσκολίες είναι δεδομένο, αλλά ο Περσέας είναι η δεύτερη οικογένεια μου".

Στη συνέχεια είχαμε μια πλήρη συζήτηση για την... πολυέξοδη, κατηγορία, που συμμετέχει η Συριανή ομάδα, και αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν όλοι και να κατανοήσουν είναι ότι: "Το κέρδος που υπάρχει από την επιχορήγηση της ΕΠΟ προς τις γυναικείες ομάδες" είναι ένας... μύθος.

Ναι μεν η ομοσπονδία στέκεται αρωγός στην προσπάθεια, αλλά, τα έξοδα δεν καλύπτονται κάτι που σημαίνει ότι δίνεται καθημερινός αγώνας απ' όλους για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις. Χοροί, πώληση λαχνών, χορηγίες και λεφτά που βγαίνουν από τη τσέπη παραγόντων που κάνουν το μεράκι τους ανιδιοτελώς ήταν μερικοί από τους αγώνες που κάνουν οι ιθύνοντες των σωματείων. 

Το άλλο κεφάλαιο που αποτέλεσε το... πιο γλυκό είναι η προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες. Με περισσότερα από 35 κορίτσια να αθλούνται, το γήπεδο είναι γεμάτο... από ζωή και χαμόγελα, με το τεχνικό επιτελείο να αυξάνεται συνεχώς αφού υπάρχει προπονητής ακαδημιών, προπονητής τεχνικής αλλά και υπεύθυνος που κατευθύνει.

Η μεθοδολογία ωστόσο είναι η εξής: Τα παιδιά έρχονται στο γήπεδο για να χαρούν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους. Το ποδόσφαιρο άλλωστε ενώνει και μας κάνει χαρούμενος".

Αυτό λοιπόν είναι σύνθημα. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares