×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 21:48

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

anw_mera_2011_630X300

ΠΡΟΣ                                                                 ΑΠΟ

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                               Α.Σ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μύκονος 19-10-2011

Αναφορικά με το παιχνίδι που δεν έγινε την Κυριακή 16/10/2011 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ λόγω μη προσέλευσης της φιλοξενούμενης ομάδας στο γήπεδο μας θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα : Σε ότι αφορά την επιστροφή από Μύκονο  η φιλοξενούμενη ομάδα θα μπορούσε να αναχωρήσει με το HIGHSPEED 6 για Σύρο στις 17:00 την ίδια μέρα (16/10/2011) και την επομένη με το ΑΡΤΕΜΙΣ στις 12:00 από Σύρο για Σαντορίνη όπως  έκαναν  και οι υπόλοιποι υποψήφιοι επιβάτες του SUPER JET  που ήθελαν να πάνε στη Σαντορίνη.

Τα τοπικά δρομολόγια σπανίως δεν πραγματοποιούνται λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων.  Γι’ αυτό το λόγο  ο τοπικός πράκτορας ύστερα  από συνεννόηση με το αντίστοιχο πρακτορείο της  Σύρου προέτρεψε τους πελάτες του να ακολουθήσουν αυτή τη λύση.

Επιπροσθέτως αφού η απεργία είχε εξαγγελθεί αρκετά νωρίς θα μπορούσε η ομάδα του Πανθηραϊκού να ζητήσει αλλαγή ημερομηνίας για το Σάββατο 15/10/2011 έτσι ώστε να υπάρχει ακόμα μία εναλλακτική λύση για την επιστροφή της στη Σαντορίνη. Και η ΕΠΣ  εάν τώρα δεχθεί το λόγο ακύρωσης του παιχνιδιού (με το ίδιο σκεπτικό) θα δεχόταν και την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του.

Το σωματείο μας θέλει να κερδίζει τους αγώνες στους αγωνιστικούς χώρους αλλά με τους ίδιους κανόνες για όλες τις ομάδες (έχουμε μείνει και εμείς στο πρόσφατο παρελθόν ύστερα από απόρριψη του αιτήματός μας για αναβολή του αγώνα λόγω πρόβλεψης δυσμενών καιρικών συνθηκών, στη Σύρο για τρεις μέρες).

Θα θέλαμε η απόφαση της επιτροπής της ΕΠΣ , αν είναι τέτοια που να ορίζει την επανάληψη του παιχνιδιού , να είναι η αρχή για μια διαφορετική αντιμετώπιση όλων των ομάδων ως προς τη δυσκολία μετάβασης τους στα άλλα νησιά.

Το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Γενικός Αρχηγός

ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                    ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Του Βασίλη Ψυχράμη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares