×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011 11:34

Άνω Σύρος ΄΄Επιστροφή Συριανού, Κίτρινος ο Χαβδούλας΄΄…

syrianos_kostas

Μετά τα άσχημα νέα για τον τραυματισμό του επιθετικού της Άνω Σύρου Λεονάρδου Πρίντεζη, υπάρχουν και ευχάριστες εξελίξεις για την ομάδα της Σύρου.

Στα ευχάριστα για την ομάδα συγκαταλέγεται η επιστροφή στην ομάδα του τερματοφύλακα Κώστα Συριανού, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά με την ομάδα.

Ο Συριανός πορτιέρο επιστρέφει κάτω από τα γκολ-ποστ των κίτρινων μετά από μια «γεμάτη» χρονιά στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, στο οποίο πέρυσι είχε πολύ καλή παρουσία.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο Συριανός να αναλάβει και την προπόνηση τερματοφυλάκων της ομάδας της Σύρου, κάτι που θέλει η διοίκηση καθώς και ο προπονητής της ομάδας.

Εξελίξεις υπάρχουν και στο θέμα του Θοδωρή Χαβδούλα, με τους ανθρώπους της Συριανής ομάδας να αναμένουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα την έκδοση του δελτίου του παίχτη και την ένταξη του στο ρόστερ.

Οι δύο τελευταίες εξελίξεις χαροποιούν ιδιαίτερα την διοίκηση της Άνω Σύρου, αλλά και τον προπονητή της Μάκη Πούλο, ο οποίος βλέπει το ρόστερ του να «γεμίζει» με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares