Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 20:19

Πολύ μεγάλη προσπάθεια της Άνω Μεράς απέναντι στον Α.Ο. Τράχωνες Αλίμου

Η συνεχής βελτίωση της Άνω Μεράς στους αγώνες της Γ΄Εθνικής είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς οι “μικρές” του Δημήτρης Μανταφούνη δείχνουν ότι γίνονται όλο και περισσότερο ανταγωνιστικές.

Αυτό φάνηκε και σήμερα καθώς αν και η Μυκονιάτικη ομάδα ηττήθηκε με σκορ 2-1, προηγήθηκε στο παιχνίδι και κοίταξε κατάματα έναν αντίπαλο με εμπειρία. 

Η Άνω Μερά κατάφερε να προηγηθεί με τη Κανέλλου στο πρώτο ημίχρονο όμως o A.O. Τραχώνων Αλίμου ισοφάρισε με την Παπουλίδου. Την ανατροπή για την γηπεδούχο ομάδα έκανε η Οτεμπέρη στο δεύτερο 45λεπτο του ματς.

Όπως μας ανέφερε η αποστολή της Άνω Μεράς, η φιλοξενία από την ομάδα της Αθήνα ήταν άψογη την οποία και ευχαριστεί, ενώ ο προπονητής του Μυκονιάτικου αθλητικού σωματείου Δημήτρης Μανταφούνης δήλωσε “Η προσπάθεια ήταν συγκινητική. Υπερήφανος ακόμη μια φορά για τα κορίτσια μας”.

A.O. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ: Βαρβαροπούλου, Πουλοπούλου (60' Οτεμπέρη), Ιορδανίδου, Ρεπάνη, Τσάτα, Θεοδώρου, Κουκουβέ (66' Ανδριανάκη), Βενιαμίν, Κατσινή, Παπουλίδου, Γιάννου

Αναπληρωματικές: Οτεμπέρη, Παλαθέου, Βαρβαροπούλου, Κουλιεράκη, Ψαριώτη, Ανδριανάκη, Φύτρου

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Κοντιζά, Ματρίσι, Κουκά Γ., Νταλιάνη (65' Σίμου), Μανωλακάκη (76' Μπουσάι), Χαρδαλούπα (90' Βερώνη), Κανέλου, Αρμάου, Ρούσσου (86' Σπαθούλα), Πατεράκη, Κλαούντια

Αναπληρωματικές: Πανταζή, Κότσκα, Ζουγανέλη

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares