Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 00:21

Το ευχαριστώ του Παναγιώτη Κουλουμπή και το βίντεο της πίτας του ΑΟ Σύρου

Είχα την τιμή και την χαρά να εξιστορήσω την ιστορία του ΑΟ ΣΥΡΟΥ μιας εκ των σπουδαιότερων και πρώτων ποδοσφαιρικών σωματείων στην Ελλάδα.

Αυτό έγινε σε μια όμορφη και λαμπερή εκδήλωση στην επιβλητική αίθουσα ου Πνευματικού Κέντρου Ερμούπολης, την πάλαι ποτέ Λέσχη Ελλάς, κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας του Ιστορικού Σωματείου και παρουσία πολλών Συμπολιτών, φίλαθλων, παραγόντων γνωστών αλλά και απλών συμπολιτών μας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά των Πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο και τον Γ, Γραμματέα, αξιόλογο φίλο και σπουδαίο παράγοντα της ομάδας Πέτρο Ραουζαίο, καθώς και όλο το ΔΣ του σωματείου για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους να μου αναθέσουν αυτήν την εξιστόρηση αλλά και την ανάθεση της έρευνας και καταγραφής της ιστορίας της ιστορικής και αγαπημένης ομάδας της Σύρου με τελικό στόχο την έκδοση ενός ιστορικού λευκώματος.

Το ένδοξο παρελθόν της Συριανής Ιστορίας όλο και βγαίνει στην επιφάνεια με συνεχείς ανακαλύψεις και νέες έρευνες και εμείς διδασκόμενοι από αυτήν στεκόμαστε ψηλά στο ύψος εκείνων που δημιούργησαν αυτό το σπουδαίο παρελθόν οραματιζόμενοι να καταφέρουμε ξανά να δούμε το νησί μας εκεί που ανήκε πάντα.

Ψηλά στο Οικονομικό. Πολιτιστικό και Κοινωνικό STATUS της Ελλάδος, και κατά προέκταση της Ευρώπης και του Κόσμου.

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας της Ιστορίας του ΑΟ ΣΥΡΟΥ και το σπάνιο φωτογραφικό υλικό το όποιο παρουσιάστηκε στην εκδήλωση.

και … Η Ιστορία Συνεχίζεται
Παναγιώτης Κουλουμπής

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares