Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2011 17:26

Πανθηραϊκός: επιβλητική νίκη μέσα στη Μύκονο…

ANV_MERA_-_PANTHRAIKOS

Με το επιβλητικό 1-5 και ηγέτη τον Κελίδη, ο Πανθηραϊκός πέρασε μέσα από την δύσκολη έδρα της Άνω Μερά.

Η ομάδα του Γιάννη Φουστέρη κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Μυκονιάτες και με γκολ-πέναλτι από τον Τερματοφύλακα Τάσο Ξαγοράρη  στο 15ο λεπτό  «μπήκε» μπροστά στο σκορ με 0-1, παγώνοντας το γήπεδο της Άνω Μεράς.

Το 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου πέτυχε οχτώ (8) λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 23΄ με μακρινό σουτ ο Μανόλης Νομικός.

Το δεύτερο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Σαντορίνης, που με ηγέτη τον Κελίδη (3τέρματα) κατάφερε να επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό της και να φτάσει εύκολα στο τελικό 1-5.

Και τα τρία τέρματα  των φιλοξενούμενων στην επανάληψη πέτυχε ο Κελίδης, ο οποίος παραβίασε την εστία της Άνω Μερά, στο 50΄, στο 62΄και στο 86΄.

Το μόνο που πέτυχε η ομάδα της Μυκόνου ήταν να μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουκά.

Με τη νίκη αυτή ο  Πανθηραϊκός έπιασε στην κορυφή την συμπολίτισσα του θύελλα και πάει στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης Κυριακής με άλλο αέρα.

Συνθέσεις ομάδων:

Άνω Μερά (Τζιόρβας) Αγγελίδης, Ονουφέρκο, Κουτσούκος Α, Κατρατζόπουλος, Κεραμίδης, Λάμα, Ψυχράμης, Κούκας Μ, Ασημομύτης Ν, Δήμας Μ.

Λυκούρης Ν, Ασημομύτης Α, Πετράκης, Γρήγορης, Μονογιός , Λυκούρης Δ, Μπουρμπούλης.

Πανθηραϊκός  Α.Ο (Φουστέρης ):Ξαγοράρης, Μυλωνάς, Νομικός Ε, Κουλόλι, Κελίδης Σ, Αρβανίτης, Παναγιωτίδης, Νομικός, Κελίδης Ι, Μινδρινός, Πέκα.

Πελέκης, Λυγνός Ε.

Όλα τα αποτελέσματα

Αναλυτική Βαθμολογία

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares