Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 22:08

Ήττα του Περσέα από την πρωτοπόρο ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Γυναικών, η ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου επικράτησε με 0-6 του Περσέα Σύρου και παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 21 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Περσέα Σύρου έχει 6.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Κανελλοπούλου που πέτυχε χατ τρικ, δύο γκολ πέτυχε η Ζέρη.

Οι φιλοξενούμενες απείλησαν πρώτες με την Θεοδωράκη στο 4’ και λίγο αργότερα άρχισε ο… χορός των γκολ. Στο 8’ η Κανελλοπούλου άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και στο 10’ η Χάλαρη διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της.

Ο Περσέας είχε μια καλή ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ αλλά το σουτ της Ευσταθιάδη απέκρουσε η τερματοφύλακας της ΑΕ Καλαμακίου, Καραβίτη. Ακολούθησαν ακόμα τρία γκολ πριν το ημίχρονο για τις φιλοξενούμενες. Η Κανελλοπούλου σκόραρε στο 21’ με κοντινό σουτ για το 0-3 και στο 28’ έκανε χατ τρικ πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 0-4. Το 0-5 διαμόρφωσε στο 40’ η Ζέρη.

Η ΑΕ Καλαμακίου απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος με την Μυλωνά να βρίσκει χώρο και να κάνω το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει άουτ στο 46’. Οι γηπεδούχες απάντησαν από την πλευρά τους στις ευκαιρίες με την Ευσταθιάδου να μπαίνει στην περιοχή, να επιχειρεί το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά της Καραβίτη.

Στο 56’ η Ζέρη σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της Αργυροπούλου αλλά στο 73’ βγήκε μόνη της στην περιοχή και έκανε το τελικό 0-6 σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ.

Εξαιρετική η διαιτησία των κ. κ Καλογερά, Αγγέλου και Βαρθαλίτη.

ΑΟ Περσέας Σύρου: Αργυροπούλου, Μονογιού, Καπέλλα Φ., Ευσταθιάδου, Μαρίνου, Μενδρινού, Καπέλλα Χ., Καλλιμούκου (37’ Μαλάνου – 75’ Τρουμπετάκη), Κολοκάθη, Μπουντούρη (24’ Γκούφα), Γρηγοριάδου

ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου: Καραβίτη, Παπαδάκη, Σπυροπούλου, Παναγιωτοπούλου, Μορφίρη, Μυλωνά, Χάλαρη (52’ Μουκάζη), Κανελλοπούλου (61’ Τσεκουρλούκη), Κατσένου, Θεοδωράκη, Ζέρη

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares