Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2011 22:08

Ο Οδυσσέας θα αισθανόταν «τυχερός» …

ODYSEIA_AMSF

Σίγουρο είναι πως αν ο Οδυσσέας ήταν στις μέρες μας και μάθαινε τι δρομολόγιο θα πρέπει να κάνει αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο η ομάδα του Φιλωτίου για να αγωνιστεί με την ομάδα της Άνω Μερά στη Μύκονο θα αισθάνονταν πολύ τυχερός .

Λέμε τυχερός γιατί αυτά που πρέπει να περάσει το Φιλώτι για να αγωνιστεί πλησιάζουν με δυσκολία αυτά που πέρασε ο ήρωας του Όμηρου για να πάει στην Ιθάκη του .

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα σοβαρά και από την αρχή , το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου είναι υποχρεωμένο αυτό το Σάββατο στις 12/11/2011 να αγωνιστεί στη Μύκονο στις 14:00. Βέβαια το ερώτημα που δημιουργείται είναι πως μπορεί κάποιος τέτοια εποχή να πάει από τη Νάξο στη Μύκονο; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θυμίζει λίγο από Οδύσσεια , γι αυτό άλλωστε και ο τίτλος .Θα πρέπει λοιπόν η ομάδα να αναχωρήσει  την Παρασκευή στις 17:45 από Νάξο για Σύρο και να διανυκτερεύσει στη Σύρο . Το Σάββατο στις 11:30 να ταξιδεύσει από Σύρο για Μύκονο και να παίξει κανονικά στις 14:00 όπως λέει το πρόγραμμα .

Στη συνέχεια θα πρέπει να διανυκτερεύσει στη Μύκονο. Την Κυριακή στις 14:15 να ταξιδεύσει από Μύκονο για Σύρο και στις 21:25 από Σύρο για Νάξο .Ώρα άφιξης στη Νάξο υπολογίζεται γύρω στις  01:00 ξημερώματα Δευτέρας. Συνολικό κόστος ταξιδίου υπολογίζεται γύρω στα 2000,00-2200,00 Ευρώ. Και εδώ θέτουμε ένα δεύτερο ερώτημα , μήπως τελικά πήγε πιο γρήγορα  ο Οδυσσέας στην Ιθάκη;

Για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν φέρει καμία ευθύνη διότι και εκείνοι με τα δεδομένα που έχουν (δρομολόγια πλοίων , απαγορευτικά) οργανώνουν τόσα πρωταθλήματα και βοηθούν και αυτοί από την πλευρά τους τη νεολαία αλλά και τον ευγενή συναγωνισμό μεταξύ των ομάδων. Άλλα και εμείς σαν σωματείο προσπαθούμε να έχουμε τους νέους κοντά στον αθλητισμό και να τους απομακρύνουμε από κάθε είδος κινδύνου όμως με όλα αυτά τα προβλήματα  κινδυνεύει η βιωσιμότητα όλων των συλλόγων.

Το Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares