Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 16:26

Αγερσανί-Αστέρας Τραγαίας (Φιλικό)

agersani_polemis

Μετά από αρκετό διάστημα είχαμε έστω και κάποια φιλική αναμέτρηση στη Νάξο αφού ένεκα του άσχημου καιρού, που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό στις Κυκλάδες, δεν είχαμε αγωνιστική την περασμένη εβδομάδα.

Χθες στο γήπεδο του Αγερσανίου, δόθηκε η ευκαιρία στους Βλησιδη-Κατσουλη, και Πολέμη να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους, ώστε να ετοιμασθούν για τις προσεχείς υποχρεώσεις τους. Μην ξεχνάμε ότι η Τραγαία αντιμετωπίζει την επόμενη Κυριακή τον ισχυρό Αστέρα Μαρμάρων, ενώ το Αγερσανί δεν αγωνίζεται αφού έχει ρεπό. Πάντως οι Αγερσανιώτες, σήμερα Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν την ομάδα παλαιμάχων Νάξου στις 15.00 στην Κωστερα.

Στο παιχνίδι μας τώρα, με αρκετές ελλείψεις κατέβηκαν και οι 2 ομάδες, παρόλα αυτά όμως παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Με πολύ καλούς τους Μαρούλη, Μασουρα στο κέντρο και πολύ κινητικό τον Δενδρινο στην επίθεση οι της Τραγαίας δημιούργησαν αρκετούς  κινδύνους για τους Αγερσανιώτες και κατόρθωσαν στο 10' να προηγηθούν με τον Δενδρινο με κοντινό πλασέ. Οι Αγερσανιώτες στην συνέχεια κατόρθωσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και με τους Παπανικολάου ,Μελισσουργό και Γρατσια στο κέντρο ανεβασμένους, έβγαλαν πολλές φάσεις προς τους ταχύτατους επιθετικούς τους, σε μια από αυτές στο 17' ο Παπακωσταντης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε. Μετά από 5' ο Κατσουλης υπέπεσε σε πέναλτι(χέρι) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μελισσουργός και έκανε το 2-1. Στο 35' ωραίος συνδυασμός των επιθετικών του Αγερσανίου με τελικό αποδέκτη τον Παπανικολάου που με έξοχο σουτ έκανε το 3-1. Στον αντίποδα είχαμε ένα δοκάρι ,έπειτα από έξοχη εκτέλεση φάουλ του Μασουρα. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε 2-3 καλές αποκρούσεις του Πογια σε αντίστοιχα σουτ των Τραγαιωτων, ενώ στο 70', ο Μπακαλος έπειτα από έξοχη μεταβίβαση του Μελισσουργού με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 4-1.{div float:right}{/div}

Από την Τραγαία όπως προαναφέραμε κορυφαίοι οι Μασουρας, Μαρούλης στο κέντρο, ο Κατσουλης στην άμυνα, και οι Δενδρινος ,Παραρας στην επίθεση. Από το Αγερσανί, πολύ καλό το αμυντικό δίδυμο των Ονταιρ, Ζηνδρου, ο πιτσιρικάς Αλμπανιδης πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά βοήθησε και επιθετικά, στο χώρο του κέντρου, πολύ καλός ο Γρατσιας αλλά χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να επανέλθει από την πολύχρονη αποχή του. Μελισσουργός και Παπανικολάου καλοί στα επιθετικά τους, αλλά χρειάζεται ακόμη πιο μεγάλη προσπάθεια, ιδίως ο 2ος στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Πιτταρας ξεκίνησε καλά αλλά δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις, και επιστροφές, και έκανε εύκολα το λάθος. Χρειάζεται πάντως αρκετή δουλειά. Η επίθεση τα πήγε πολύ καλά. Ο νεαρός Σεμε δημιούργησε πολλές φάσεις από δεξιά, αλλά δεν είχε τελική. Πάντως τα πήγε πολύ καλά και στο 2ο ημίχρονο σαν μπακ. Ο Παπακωσταντης αρχίζει και ρολλαρει και αν γίνει και πιο ουσιαστικός στο τελείωμα των φάσεων, θα βοηθήσει πολύ στην συνέχεια. Και τέλος ο Μπακαλος πολύ ομαδικός και χωρίς νεύρα απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του, όταν λήξει η τιμωρία του. Πολύ ευχαριστημένος ο Σ. Πολέμης, αφού μετά από πολύ καιρό είδε την ομάδα του να παίζει απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, όπως αυτός θέλει, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι πρωτοπόρος και 1 από τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Με την ευκαιρία θα ήθελε να ευχηθεί καλή θητεία στους στρατευμένους  ποδοσφαιριστές του, Γ. Τράκο και Μ. Μαστρογιαννακη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares