Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011 16:33

Ένα πραγματικό ντέρμπι!

8yella-pan8iraikos_1_2011

Στο γεμάτο φιλάθλους(!) γήπεδο του Καμαρίου ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 0-1 κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο Θύελλα στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής για την Α' Κατηγορία.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες και με τη μπάλα να παίζεται στο κέντρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Φοβερό ήταν το πάθος που επικρατούσε μέσα στο γήπεδο με δυνατά μαρκαρίσματα και μάχες ''σώμα με σώμα'' με τους φιλάθλους να δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα.

TΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

13' λεπτό: Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό με τον Κουλόλι να πιάνει ένα σουτ βολίδα πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής η μπάλα όμως δεν θα του κάνει το χατίρι θα περάσει μερικά εκατοστά άουτ.

15' λεπτό: Ο Βλαβιανός σε καλή θέση για σουτ το επιχειρεί η μπάλα όμως κοντράρει στον Νομικό που στη συνέχεια απομακρύνει τον κίνδυνο.

19' λεπτό: Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μηνδρινού διώχνουν οι παίκτες της Θύελλας με τον Δαμίγο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να κάνει μία σέντρα-σουτ λίγο πάνω απ το δοκάρι του τερματοφύλακα Μηνδρινού.

30' λεπτό: Φτάνουμε στο 30'λεπτό έπειτα από πολλή ώρα φάουλ για τον Πανθηραϊκό ο Πέκα εκτελεί η μπάλα λίγο πάνω απ το δοκάρι.

31' λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τη Θύελλα να ανοίξει το σκορ σε μία άστοχη έξοδο του Λυγνού ο Μπαλιάκας πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι όμως η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

32' λεπτό: Καλό σουτ απ τον Κουλόλι η μπάλα λίγο άουτ.

44' λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθηραϊκό. Ο Παναγιωτίδης περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο πρόβλημα που έχει στους προσαγωγούς.

8yella-pan8iraikos_2_2011

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

46' λεπτό: Τεράστια ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό.Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Δαμίγος βρίσκεται μια ανάσα απ το γκολ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Πέκα θα γυρίσει με κεφαλιά και ο Δαμίγος δεν προλάβει να πιάσει καλά την κεφαλιά σε κενό τέρμα με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

50' λεπτό: Ευκαιρία για τη Θύελλα με τον Αρβανίτη να βρίσκεται τετ-α-τετ απ τα πλάγια και να πλασάρει στην εξωτερική γωνία του Λυγνού.

63' λεπτό: Η Θύελλα έχει ανεβάσει ρυθμό. Ο Αρβανίτης επιχειρεί τη σέντρα η μπάλα περνάει μες την καρδιά της άμυνας ο Βλαβιανός θα πιάσει την κεφαλιά-ψαράκι που όμως είναι αδύναμη και ο Λυγνός μπλοκάρει.

73' λεπτό: Ο Δαμίγος και πάλι βρίσκεται τετ-α-τετ μπαίνει στη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να αναπηδάει εκείνος πλασάρει πάνω απ τον Μηνδρινό που κάνει μία καταπληκτική απόκρουση δείχνοντας φοβερά αντανακλαστικά και στη συνέχεια διώνουν οι παίκτες της Θύελλας.

82' λεπτό: Ο Πανθηραϊκός ελέγχει πλέον το παιχνίδι και προσπαθεί να φτάσει στο γκολ. Κερδισμένο φάουλ για τους <<μπλε>> πολλά σπρωξίματα στην περιοχή και ο διαιτητής θα δείξει την κίτρινη κάρτα στο Ζώτο Ν. και στον Ρενιέρη. Δεύτερη κίτρινη για τον αμυντικό του Πανθηραϊκού οι <<μπλε>> με 10!

84' λεπτό: Ο Πανθηραϊκός πιέζει για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπυ με τη Θύελλα να περιμένει κάποια κόντρα. Ο Δαμίγος θα τσιμπήσει την μπάλα από τον Μηνδρινό θα τον περάσει όμως σε κενό τέρμα απο πολύ πλάγια θέση δεν θα τα καταφέρει και η μπάλα φεύγει άουτ.

85' λεπτό ΓΚΟΛ: Ο Δαμίγος και πάλι θα μπει στην περιοχή θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και τον τερματοφύλακα της Θύελλας εκεί θα χάσει τον έλεγχο της μπάλας όμως ο Κελίδης προλαβαίνει τον αμυντικό της Θύελλας και σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για να βάλει <<φωτιά>> στο γήπεδο. Ανάμεικτα τα συναισθήματα στις δύο πλευρές με τους οπαδούς του Πανθηραϊκού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της ομάδας κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς και τον κόσμο της Θύελλας να προσπαθεί να εμψυχώσει την ομάδα του. Λύτρωση για την ομάδα του Πανθηραϊκού που γνώρισε πριν από δύο λεπτά την απογοήτευση με την αποβολή του Ρενιέρη όμως τώρα παίρνει <<κεφάλι>> στο σκορ.

89' λεπτό: Γέμισμα του Δαμίγου Νίκου για τη Θύελλα που ψάχνει την ισοφάριση διώχνουν οι αμυντικοί.

90' λεπτό: Σε μία αντεπίθεση ο Πανθηραϊκός θα φτάσει μία ανάσα απ το γκολ καθώς ο Δαμίγος γυρνάει στη μεγάλη περιοχή ο Αρβανίτης Ρ. θα πλασάρει τον αντίπαλο γκολκίπερ που θα αποκρούσει ενστικτωδώς ο Κελίδης απο πλάγια θα γίνει κάτοχος της μπάλας θα πλασάρει σε κενό τέρμα όμως η μπάλα άουτ.

92' λεπτό: Απ τα πλάγια ο Αρβανίτης θα μπει στην περιοχή θα γυρίσει όμως ο Λυγνός θα προλάβει και θα μπλοκάρει.

96' λεπτό:Άλλο ένα γέμισμα από εκτέλεση φάουλ του Δαμίγου Ν. η μπάλα περνάει πάνω απο το Λυγνό.

98' λεπτό: Τελευταία φάση του αγώνα από στημένο ο Δαμίγος και πάλι θα εκτελέσει το φάουλ στην περιοχή του Λυγνού εκείνος θα βγει να τελειώσει τη φάση. Ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού θα δώσει συνέχεια και ο διαιτητής θα σφυρίξει τη λήξη του ντέρμπι με τον Πανθηραϊκό να είναι ο μεγάλος νικητής.

8yella-pan8iraikos_3_2011

MVP:Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο μικρός του Πανθηραϊκού Γ.ΚΟΥΛΟΛΙ που έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση και ήταν πραγματικός μαχητής στον χώρο του κέντρου.

ΘΥΕΛΛΑ: Ο Γαλέος ήταν αυτός που ξεχώρισε για τους γηπεδούχους με μία πολύ καλή εμφάνιση και κρατώντας σταθερή την απόδοσή του.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ:Μετά τον Κουλόλι(MVP του αγώνα) ο Δαμίγος Π. ήταν ο καλύτερος για τους <<μπλε>> που στο 2ο ημίχρονο στην επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις με μία πολύ καλή απόδοση και δημιούργησε το γκολ της ομάδας του με καταπληκτική ενέργεια.

Ο προπονητής του Πανθηραϊκού Φουστέρης Γιάννης, μετά το τέλος την αναμέτρησης δήλωσε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από τη σπουδαία αυτή νίκη αλλά και από την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, και παρά τις απουσίες κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης. Τέλος να ευχηθώ στην ομάδα της Θύελλας καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος".

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ(ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ): ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Α. ΛΥΓΝΟΣ Χ. ΠΑΓΙΑ Γ. ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ Μ. ΖΩΤΟΣ Ν. ΓΑΛΕΟΣ Κ. ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ Κ(ΛΥΓΝΟΣ Β. 90'). ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ (ΚΑΦΙΡΗΣ 90). ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Β. ΔΑΜΙΓΟΣ Ν. ΑΡΓΥΡΟΣ Γ(C)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΔΕΝΑΞΑΣ Σ. ΓΙΟΥΡΕΛΗΣ Μ. ΚΑΦΙΡΗΣ Ν. ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Β. ΛΥΓΝΟΣ Β. ΛΥΓΝΟΣ Λ. ΜΠΙΜΠΑ Ι.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ Α.Ο (ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) : ΛΥΓΝΟΣ Λ. ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ Μ. ΝΟΜΙΚΟΣ Β. ΡΕΝΙΕΡΗΣ Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Λ. ΚΟΥΛΟΛΙ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Π( 44' ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ρ.). ΔΑΜΙΓΟΣ Π(C). ΚΕΛΙΔΗΣ Γ. ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Η. ΠΕΚΑ Γ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ρ. ΔΕΜΙΡΤΖΗΣ Μ. ΠΕΛΕΚΗΣ Β. ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Τ. ΝΟΜΙΚΟΣ Μ. ΒΑΖΑΙΟΣ Χ. ΛΥΓΝΟΣ Ν.

Για το SportCyclades

Νίκος Ρούσσος - Μπάμπης Καμπουράκης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares