Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011 20:53

Έντονες διαμαρτυρίες από την Θύελλα

8yella-pan8iraikos_1_2011

Σοβαρά παράπονα από το Δ.Σ της Θύελλας για την Διαιτησία του ντέρμπυ. Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή του Δ.Σ. της σαντορινιάς ομάδας.

Έχασε άδικα

Στο πρώτο ημίχρονο την υπεροχή της μπάλας την είχε η ομάδα της θύελλας. Αλλά ο πολύ κακός διαιτητής του αγώνα κ. Δαιληγιαννης όχι απλά δεν άφηνε την ομάδα να παίξει μπάλα ..... ήταν τόσο φανερή η υποστήριξη του προς την ομάδα των φιλοξενούμενων που εξαγρίωσε όλο τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει έναν αγώνα τελείως στημένο.{div float:right}{/div}

Συγκεκριμένα σκληρά μαρκαρίσματα κλωτσιές, τραβήγματα από την φιλοξενούμενη ομάδα, πέρναγαν απαρατήρητα ενώ από την πλευρά της θύελλας όχι απλά σφύριζε και τα πιο απλά, σφύριζε και πράγματα εντελώς ανύπαρκτα. Μοίραζε κάρτες στην μια ομάδα και αφού έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του έδωσε και δυο κάρτες στην αντίπαλη (εντος εισαγωγικά γιαυτον) ομάδα. Η μια εξελίχθητε σε κόκκινη περίπου στο 83΄ η οποία πρέπει να ήταν και κατά’λαθως γιατί είτε είχε ξεχάσει ότι του είχε ξαναδώσει κίτρινη είτε το έκανε για να κατευνάσει τα πνεύματα. Δεν θα μιλήσουμε για το γκολ οφσαιτ  που μας ακύρωσε γιατί αν δεν δούμε καλά το βίντεο δεν μπορούμε να το πούμε με ασφάλεια. θα μιλήσουμε όμως για το γκολ που πετυχε ο Μπαλιακας Μιχάλης που το έδωσε ως επιθετικό φάουλ κατά του τερματοφύλακα και το ακύρωσε. μετά αφού άρχισε να στήνει συνέχεια το παιχνίδι και να δίνει συνέχεια  στημένες φάσεις στους φιλοξενούμενους μέχρι να πετυχουν επιτέλους το γκολ που δεν μπορούσαν να βάλουν. Περίπου στο 83΄εκτελουν ένα φάουλ και ενώ κατά την εκτέλεση παίχτης του Πανθηραϊκού είναι οφσαιτ το οποίο και σηκώνει ο βοηθός κ΄ Σουλτανης ο διαιτητής μάλλον δεν συμφωνεί και αφού έρχονται σε μια διαμάχη αποφασίζει να γίνει η φάση επανάληψη. Ο κόσμος παγώνει. Δεν ξέρει κανείς τι έχει συμβεί. ξανά επανάληψη αφού ο χρόνος πιέζει και δεν θα προλάβουν να πάρουν τους πολυπόθητους βαθμούς. Ώσπου τελικά μπήκε επιτέλους το γκολ και ησύχασαν. Άσε που και αυτό οφσαιτ ήταν. με λίγα λόγια ήταν ένας αγώνας απαράδεκτος από πλευράς διαιτησίας. ο κόσμος δεν λυπήθηκε για την ήττα της θύελλας αλλά ντράπηκε πολύ που όλο αυτό κάποιοι το ονομάζουν αθλητισμό.

το Δ.Σ της θύελλας θα προβεί σε ένσταση για αλλοίωση του αποτελέσματος. Και στο παρελθόν είχαμε ανάλογα περιστατικά και τα αφήσαμε και πέρασαν έτσι τώρα όχι δεν παίζουμε άλλο το παιχνίδι τους.

Το Δ.Σ.

Α.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares