Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 16:17

Επαναδραστηριοποιείται η ΕΛΛΑΣ Σύρου

Με μπροστάρηδες τον Άκη Πύργο και τον Νίκο Ζιάβρα και την στήριξη πολλών Συριανών παραγόντων δρομολογείται μετά από 11 χρόνια η επαναδραστηριοποίηση της ιστορικής ομάδας ΕΛΛΑΣ Σύρου.

Να σημειωθεί ότι, ανάλογη κίνηση είχε γίνει και το 2015, αλλά τότε δεν είχε είχε υπάρξει αποτέλεσμα, ενώ τώρα τα πράγματα δείχνουν πιο οργανωμένα και είναι πολύ πιθανό να δούμε την ιστορική ομάδα να επιστρέφει ξανά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα των Κυκλάδων.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Μετά από 11 χρόνια η επιστροφή της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στα γήπεδα των Κυκλάδων αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά». Με πρωτεργάτες τους επιχειρηματίες Άκη Πύργο και Νίκο Ζιάβρα και συμπαραστάτες περισσότερα από 17 άτομα (επιχειρηματίες, φίλοι της ομάδας, παλαίμαχοι και δημοσιογράφοι), ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια καινούρια προσπάθεια, της ιστορικής μας ομάδας, που στο παρελθόν τίμησε με την παρουσία της, τις Κυκλάδες σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Στο πλευρό του Νίκου Ζιάβρα και Άκη Πύργου που είχαν την μεγάλη ιδέα της επιστροφής, δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται ο Ευάγγελος Λεονταρίτης (γιος του πρώην προέδρου της ομάδας και νυν Αντιπεριφερειάρχη κ.Γιώργου Λεονταρίτη). Η οικογένεια Λεονταρίτη άλλωστε έχει συνδέσει το όνομα της με αυτή την ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε στο πλευρό μας τον Ευάγγελο.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας. Παράλληλα, μέχρι και την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμβάλει και αυτός στην μεγάλη επιστροφή, μπορεί να απευθυνθεί στους Νίκο Ζιάβρα και Άκη Πύργο.

Δείτε ως τώρα τα ονόματα που βρίσκονται δίπλα στη νέα προσπάθεια της ομάδας.

1.ΠΥΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

2.ΖΙΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3.ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4.ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

5.ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

6.ΓΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7.ΠΑΓΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

8.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

9.ΛΙΓΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

10.ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΡΑΝΙΑ

11.ΚΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

12. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

13.ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΒΑΚΗΣ

14.ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

15.ΣΟΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16.ΒΑΛΒΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

17.ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

18.ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ

19.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

Μέχρι την σύσταση του Δ.Σ

Οι υπογράφοντες: Νικόλαος Ζιάβρας- Θεόδωρος Πύργος

ELLAS_KOYPA_16038.jpg

,OMADA_D_ETHNIKI_b9296.jpg

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares