Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 13:31

Φιλικός αγώνας ''Μανώλης Μάκαρης'' Μικτή Φιλωτίου - Παλαίμαχοι Πανναξιακού

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου, στις 18:30 στο γήπεδο του Φιλωτίου θα διεξαχθεί ο 14ος φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ''Μανόλης Μάκαρης''.

Στα πλαίσια των Αθλητικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων Μηλώσια, ο ΑΜΣ Φιλωτίου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά τον αγώνα που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μανόλη Μάκαρη.

Χορηγοί του αγώνα είναι το ''Soulatso Cafe'' των Αντώνη Βασαλάκη και Λεωνίδα Καλαβρού και η εταιρία ''SMK GROUP'' του Μαρίνου Συριανού.

Μετά την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, ο αγώνας θα διεξαχθεί φέτος και πάλι μετά από αρκετά χρόνια στο Φιλώτι. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν είναι οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού, με μία Μικτή Ομάδα από το Φιλώτι.

59eac8dcbbb45baeefc0b03c34c8ef78_XL_6b2c8.jpg

Ο Μανόλης που άφησε το δικό του στίγμα!

Συνήθως αυτή η στείλει αναζητά επώνυμους για να προβάλει τις δικές τους στιγμές. Σήμερα η ομάδα σύνταξη του sportcyclades.gr αποφάσισε ως ελάχιστο φόρο τιμής να κάνει μία αναφορά στον Μανόλη Μάκαρη, που μπορεί να έζησε μόλις 31 χρόνια, αλλά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο Ναξιακό ποδόσφαιρο.

Μπορεί να έφυγε προδομένος από τη καρδιά του ξαφνικά από κοντά μας στις 13 Ιουνίου του 2006, αλλά όπως είπε ένας φίλος το όνομα του συνεχίζει συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια, τόσο στην ορεινή, όσο και στη πεδινή Νάξο.

Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα του ακούγεται δυνατά τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνετε κάθε χρόνο από τον........ Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου στη μνήμη του, καθώς ο Μανώλης έχει αφήσει ως παρακαταθήκη το δικό του στίγμα στην ιστορία του συλλόγου.

b0f36bb633e7ad7308b7ee9cf2f8b571_XL_71a47.jpg

Η ιστορία

Αναμφισβήτητα ο Μανώλης Μάκαρης αποτέλεσε ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ΑΜΣ φιλωτίου και η ανάμνηση του μένει και θα μένει για πάντα ζωντανή στις καρδιές όσων  τον γνώρισαν. 

Στην σύντομη ζωή του; απλά «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» με ότι αυτό συνεπάγεται, ξεκίνησε να παίζει μπάλα από την «κούνια», σύντομα μπήκε στην βασική ομάδα του Πανναξιακού και από εκεί μεταπήδησε στις Μικτές ομάδες των Κυκλάδων, με τις επιτυχίες ως τότε να διαδέχονται η μία την άλλη. "ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΛΕΓΕ", μετά τον στρατό φεύγω για Αθήνα. 

Η μοίρα άλλα λογάριαζε όμως και η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Μανώλη. Ο Μανώλης δεν θα ξανακλωτσήσει «τη στρογγυλή θεά», πρέπει να αναζητήσει πλέον άλλο τρόπο για την διοχέτευση της αγάπης του στο ποδόσφαιρο. 

Και εκεί έρχεται η αλλαγή στην ζωή του και η μετοίκηση στο Φιλώτι του δίνει την ευκαιρία να εμπλακεί στο Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου που τόσο πολύ αγάπησε. Οι συγκυρίες τον φέρνουν στην ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων στα ποδοσφαιρικά τμήματα του ΑΜΣ Φιλωτίου, αλλά αυτό που του κεντρίζει το ενδιαφέρον και δύνεται «ψυχή τε και σώματι», είναι τα παιδικοεφηβικά τμήματα του Συλλόγου. 

Μετά από τρία χρόνια επίπονης και επίμονης δουλειάς ο Μανώλης καταφέρνει αυτό που είχε καταφέρει πολλές φορές ως ποδοσφαιριστής, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την πρώτη θέση Νέων 2001-2002 μεταξύ όλων των Κυκλαδίτικων ομάδων νικώντας εύκολα στον τελικό την Μύκονο με το ευρύ 4-1. 

Μέρες χαραγμένες στα μυαλά και στις καρδιές των παιδιών που αποτελούσαν εκείνη την ομάδα και όπλο στην φαρέτρα για το μέλλον του Φιλωτίτικου ποδοσφαίρου.

Φέτος θα διοργανωθεί το 14ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μανώλης Μάκαρης. Ας είμαστε όλοι εκεί!!!

DHFFG.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares