Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 19:40

Παμμηλιακός-Άνω Σύρος, ισοπαλία στην Μήλο

pammiliakos-anw_syros_1_2011

Σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη ένταση, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, ο Παμμηλιακός και η Άνω Σύρος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ Κυκλάδων.

Η ομάδα της Μήλου πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση και άντεξε το σκληρό, στο β’ ημίχρονο, παιχνίδι των παιχτών της Άνω Σύρου και την κάκιστη διαιτησία του Παριανού ρέφερι Μαραγκού, η οποία εξόργισε τον κόσμο. Έχασε δε μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη προς το τέλος του ματς.

pammiliakos-anw_syros_2_2011

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο α’ ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες και καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδας, ενώ παρότι δεν υπήρχε η κλασική ευκαιρία, κάθε ομάδα είχε τις καλές στιγμές της. Ξεχώρισαν τα δίλεπτα 14’-15’ και 19’-20’ με μια ευκαιρία ανά δίλεπτο για κάθε ομάδα που όμως υστερούσε στην τελική προσπάθεια (χαμένο τετ α τετ από Β. Καμακάρη για τον Παμμηλιακό), ενώ στο τελευταίο τέταρτο του α’ ημιχρόνου ο Παμμηλιακός κινδύνευσε δύο φορές (στο 32’ και στο 39’) με τον Μήτση να είναι πανταχού παρόν.

Η φάση του α’ ημιχρόνου όμως έγινε στο 35ο λεπτό όταν ο Συριανός ρέφερι ακύρωσε γκολ του Παμμηλιακού, θεωρώντας ότι η μπάλα είχε βγει κόρνερ πριν την γυρίσει ο Μπαριάμι και την στείλει στα δίχτυα ο επερχόμενος Πετσίνης, ενώ έχασε τον έλεγχο του αγώνα στο β’ ημίχρονο με αποτέλεσμα να εξοργίσει την εξέδρα με τα σφυρίγματά του.

Η ομάδα της Άνω Συρου βλέποντας να χάνονται άλλοι δύο πολύτιμοι βαθμοί στην κούρσα τίτλου, άρχισε μετά το 70ο λεπτό να παίζει σκληρά με την ανοχή του διαιτητή και κάπου εκεί χάλασε το πολύ καλό παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή ματς.

pammiliakos-anw_syros_3_2011

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΗ ομάδα της Άνω Σύρου μέχρι να εκνευριστεί από την αναποτελεσματικότητα της πάταγε γερά στο χορτάρι αλλά τις κλασικές ευκαιρίες τις έχασε ο Παμμηλιακός με κορυφαία την φάση του 60ου λεπτού όπου το σουτ του Πετσίνη απέκρουσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας της Άνω Σύρου Κρητικός, ενώ το δεύτερο σουτ του Στάθη Παπαδημητρίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Μεγάλη επέμβαση από τον Συριανό γκολκίπερ και στο 82’, στη φάση του αγώνα, όταν απέκρουσε ενστικτωδώς σουτ-πλασέ του Τσιριγωτάκη. Ήταν το δεκάλετπο της φωτιάς για την ομάδα του Παμμηλιακού που μέχρι εκείνο το σημείο και από την έναρξη του β’ ημιχρόνου είχε δεχτεί μεγάλη πίεση, χωρίς όμως την μεγάλη φάση. Σιγουριά στα μετόπισθεν και εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας του Παμμηλιακού Κ.Μήτση.

Στο 86ο λεπτό κι ενώ τα αίματα μεταξύ των παιχτών των δύο ομάδων είχαν ανάψει (των παιχτών του Παμμηλιακού από τις αποφάσεις του διαιτητή και το ατιμώρητο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και των παιχτών της Άνω Σύρου γιατί έβλεπαν τα λεπτά να περνούν και δύο ακόμα πόντους να χάνονται) οι συνεχείς αψιμαχίες οδήγησαν στην αποβολή του Τσιριγωτάκη για την ομάδα της Μήλου και του Τσιάκαλου για την ομάδα της Άνω Σύρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΌΣ: Μήτση, Καμακάρης Μ., Πουλάκης (71’ Σίδερης Σ.), Ατανάσοφ, Σίδερης Α., Μπαργιάμι, Καμακάρης Β. (75’ Παπαδημητρίου Α.), Τσιριγωτάκης, Πετσίνης (90’ Καμπανάρος), Παπαδημητρίου Σ., Κυρίτσης.

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Κρητικός, Μπελεγρίνης, Βαβουράκης, Τσιάκαλος, Αναγνωστόπουλος, Δημητρακόπουλος, Παπίτσης (71’ Χάβδουλας), Τζώρτζης, Δημόπουλος (91’ Αληφραγκής), Μανουδάκης (61’ Σουρλάς)

Μικρά Παμμηλιακά:

- Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου. Όπως αναμενόταν η λιακάδα, η νίκη στην Πάρο και το όνομα του αντιπάλου (οι ομάδες της Σύρου πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον του κόσμου) έφεραν πολύ κόσμο στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Μήλου. Η υποστήριξη θερμή με τύμπανα, ντουντούκες και δυνατές φωνές!

- Το παρόν στο γήπεδο έδωσαν ο νυν δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης και ο πρώην κ. Γιώργος Τσαΐνης.

- Αρνήθηκε διάλογο με τον Γενικό Γραμματέα του Παμμηλιακού Στέλιο Λιβάνιο ο αρχηγός αποστολής της Άνω Σύρου.

- Πολλά και δικαιολογημένα τα παράπονα από την διαιτησία του κ.Μαραγκού για την ομάδα της Μήλου για την οποία θα αναφερθεί στην γενική συνέλευση της ΕΠΣ ο Γενικός Γραμματέας του Παμμηλιακού Στέλιος Λιβάνιος.


ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ 0-0. ΛΗΨΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ... by sportcyclades
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νικη για την Ανω Μερά Πρώτη νίκη για το Νηρέα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares