Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 11:40

Άρωμα Α' Εθνικής στο 14ο φιλικό ''Μανώλης Μάκαρης'' [pics]

Μετά από αρκετά χρόνια ο φιλικός αγώνας στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη διεξήχθη φέτος στο Φιλώτι με τη συμμετοχή φίλων, αλλά και ανθρώπων που θέλουν να αποδώσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Ο 14ος φιλικός αγώνας που όπως κάθε χρόνος έτσι και φέτος είναι ενταγμένος στα ''Μηλώσια'' πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου στο ανανεωμένο ''Γιάγκος Γρατσίας'', με διοργανωτή τον ΑΜΣ Φιλωτίου και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια νοτίου Αιγαίου και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

IMG_0773sdfsdf_05f75.jpg

Ντέρμπι για ένα ημίχρονο

Το αγωνιστικό μέρος, δεν απασχολεί και πολύ τους συμμετέχοντες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ρυθμός και ενίοτε καλή μπαλίτσα.

Φέτος, αρκετά μέλη της ομάδας παλαιμάχων του Πανναξιακού, που για ακόμη μία χρονιά έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση, πλαισιώθηκαν από Φιλωτίτες, συγκροτώντας την ''Πράσινη'' ομάδα.

Η ''Κόκκινη'' ομάδα είχε στις τάξεις της Φιλωτίτες, μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές που είχαν αποτελέσει μέλη της ομάδας του 2001, η οποία με προπονητή τον Μανώλη Μάκαρη είχε κατακτήσει το Εφηβικό πρωτάθλημα Κυκλάδων. Με τους ''Κόκκινους'' αγωνίστηκαν 2 ποδοσφαιριστές που τα νούμερα τους σε επαγγελματικές κατηγορίες σε Ελλάδα και Ευρώπη «ζαλίζουν». Οι Αλέκος Κακλαμάνος και Ηλίας Χουζούρης έδωσαν άλλη αίγλη στην αναμέτρηση. Βέβαια ο Αλέκος Κακλαμάνος είναι πιστός κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο ραντεβού, καθότι περνά τον Αύγουστο τα τελευταία χρόνια στο χωριό της συζύγου του, το Φιλώτι. όσο αφορά τον Ηλία Χουζούρη, εκείνος ήταν πολύ καλός φίλος του Μανώλη και εφόσον βρέθηκε στη γενέτηρά του, το Φιλώτι, δεν θα μπορούσε να λείψει από τον συγκεκριμένο αγώνα. 

IMG_0815sdgbd_25adf.jpg

Το χαλαρό ξεκίνημα της Κόκκινης ομάδας της στοίχισε ακριβά, καθώς έμεινε σκορ στο σκορ με 6-1. Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι Πράσινοι επαναπαυμένοι στη μεγάλη διαφορά του σκορ λίγο έλειψε να βρεθούν προ εκπλήξεων αφού είδαν την κόκκινη ομάδα να φτάνει σε απόσταση βολής (6-5). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 8-6 υπέρ των πράσινων που πήραν και το κύπελλο της πρωτιάς, το οποίο απονεμήθηκε από την κόρη του Μανώλη Μάκαρη στον πρόεδρο των Παλαιμάχων του Πανναξιακού, κ. Αντώνη Βασαλάκη.

IMG_0851ukfg_1db0a.jpg

Συνθέσεις

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νίκος Νομικός, ο οποίος κάθε χρόνο δίνει το παρών στο ραντεβού μας και φέτος διηύθυνε τον αγώνα, απουσίας διαιτητή.  

Πράσινη ομάδα: Βασιλάκης, Κουτελιέρης, Βαθρακοκοίλης Ν., Νομικός Γ., Μουστάκης Β., Κατσάνης, Φάρκωνας, Μαρούλης, Μανιός, Βλασερός, Κατσούλης, Βασαλάκης.

IMG_0743puioui_562e8.jpg

Κόκκινη ομάδα: Μουστάκης Δ., Κύλης, Κακλαμάνος, Μάκαρης, Γρατσίας, Καρπούζης, Μουστάκης Ν., Μουστάκης Α., Μουστάκης Δ., Μουστάκης Σ., Βρούτσης, Τσακωνιάτης, Μουστακης Π., Προμπονάς. 

IMG_0744dtgjyhu_6936e.jpg

Ευχαριστούμε

Η οικογένεια του Μανώλη Μάκαρη με δημόσια επιστολή της ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές και όσους στήριξαν τον αγώνα:

«Ένας ακόμα φιλικός αγώνας, ο 14ος που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του αδελφού μας Μανώλη Μάκαρη διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους συμμετείχαν, τιμώντας τη μνήμη του αδελφού μας.

Ειδικά θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Φιλωτίου που διοργάνωσε τον αγώνα, όπως και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ που ήταν συνδιοργανωτές.

Φυσικά τίποτα δεν θα γινόταν τόσο οργανωμένα και όμορφα χωρίς την συμβολή των χορηγών που ήταν το ''Soulatso cafe'' (Αντώνης Βασαλάκης & Λεωνίδας Καλαβρός) και SMK Group (Μαρίνος Συριανός). Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και εγκαρδίως για την στήριξη τους. Άλλωστε, ο Αντώνης και ο Λεωνίδας ήταν καρδιακοί φίλοι με τον αδελφό μας και αυτή τη φιλία την τιμούν ανιδιοτελώς για πάρα πολλά χρόνια.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους παλαίμαχους του Πανναξιακού που για ακόμη μία χρονιά συμμετείχαν στον αγώνα».

IMG_0828sdfdfas_ea9ab.jpg

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares