Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 01:35

Τριανταφυλλάκος προ των πυλών στον ΑΟ Πάρου

Ο Δημήτρης Τριανταφυλάκος θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την νέα αγωνιστική περίοδο τον ΑΟ Πάρου στα σαλόνια της Α΄και πολύ πιθανό και της Β΄κατηγορίας.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το νησί της Πάρου θέλουν την διοίκηση του ΑΟΠ να έχει καταλήξει στο τεχνικό τιμ, τόσο στην ανδρική ομάδα που θα συμμετάσχει στην Α΄ κατηγορία, όσο και στην Κ18 που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄, όπως και στα τμήματα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Εκτός του Δημήτρη Τριανταφυλάκου που θα ηγείται της τεχνικής ηγεσίας των ομάδων που θα λάβουν μέρος σε Α’ και Β’ κατηγορία, έχουν ακουστεί τα ονόματα του Μανώλη Χαριστού και Στάθη Τριανταφυλλίδη, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσαν ονόματα όπως αυτό του Μιχάλη Παπαδάκη, όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε κάποιο αποτέλεσμα.

Τέλος, ρόλο γυμναστή στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Πάρου αναμένεται να αναλάβει ο πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, Βασίλης Ανδριέλος.

Αυτό που μένει είναι να κοινοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Πάρου, προκειμένου να γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες ή και νέα ονόματα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares