Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 20:15

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Παμμηλιακός-Άνω Σύρος στο Μηλέικα Νέα WEB TV.

pammiliakos-anw_syros_2_2011

Τα «Μηλέικα Νέα» σας παρουσιάζουν σήμερα στιγμιότυπα με τις καλύτερες φάσεις του Κυριακάτικου αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ Κυκλάδων μεταξύ του Παμμηλιακού και της Άνω Σύρου που έληξε 0-0. Δείτε τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε για την ομάδα της Μήλου καθώς και μερικά από τα «φαλτσοσφυρίγματα» του διαιτητή Μαραγκού που εξόργισαν τους γηπεδούχους.

Την δική της διάσταση για το παιχνίδι είχε η πλευρά της ομάδας της Άνω Σύρου. Διαβάστε στο παρακάτω link τα παράπονα της ομάδας τους για την διαιτησία και την φιλοξενία, καθώς και σχόλια… sportcyclades.gr

Πολλά παράπονα όμως για την διαιτησία είχε και η ομάδα του ΑΟ Πάρου στο εκτός έδρας παιχνίδι της στη Σύρο (όλως τυχαίως) με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Πάγου. Στη ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της ομάδας της Πάρου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου εκφράζει τη χαρά του για τη διαιτησία του κ. Μ. Βακόνδιου στον αγώνα με τον Α.Ο. Πάγου στο γήπεδο της Άνω Σύρου την Κυριακή 4/12/2011. Ακόμα, εκφράζουμε τη χαρά μας και για την πρόοδο του βοηθού διαιτητή κ. Ν. Ζαγοριάνου.

Και οι δύο με τις αποφάσεις τους, μας έδειξαν πως μπορεί να αγωνιστεί η ομάδα μας με 9 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο και πως ακόμα μπορεί να αγωνιστεί δίχως να έχει στον πάγκο της τον προπονητή της και τον έφορο ποδοσφαίρου.

Πιστεύουμε ότι με παρόμοια αντιμετώπιση και σε προσεχείς αγώνες η ομάδα μας θα γίνει καλύτερη και θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο, κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.»

Σε συζητήσεις για την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα με την Άνω Μερά Μυκόνου που έχει οριστεί για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωί(!) στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου βρίσκεται η διοίκηση του Παμμηλιακού. Το παιχνίδι μάλλον θα γίνει το Σάββατο 10/12 το μεσημέρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παμμηλιακού και η βαθμολογία της Α’ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares