Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 23:12

Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης στην ακαδημία και κάτω από τα γκολποστ του ΑΜΣ Φιλωτίου

Η νέα σεζόν ξεκινά βρίσκοντας τον ΑΜΣ Φιλωτίου να ρίχνει το βάρος στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή του τμήματος βόλεϊ.

Ο ''Ορεινός'' σύλλογος, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα εμπιστεύεται το τιμόνι της ακαδημίας του σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του ως αθλητής και τα πρώτα εντυπωσιακά δείγματα ως προπονητής στην ακαδημία του Παμμηλιακού.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, που επιστρέφει στον ΑΜΣ Φιλωτίου, υπηρετώντας το σωματείο, πρωτίστως από το πόστο του προπονητή ακαδημιών και δευτερευόντως ως γκολκίπερ, αποτελώντας μία πολύ σημαντική μονάδα για την ανδρική ομάδα.

Ένας από τους λόγους της απόφασης του Μιχάλη Ανυφαντάκη είναι και η Φιλωτίτικη καταγωγή της συζύγου του Δήμητρας.

 Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου:

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ανυφαντάκη.

Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης θα αναλάβει το τμήμα ακαδημιών του συλλόγου μας και παράλληλα θα αγωνιστεί για την ανδρική ομάδα του συλλόγου μας.

 Ο Μιχάλης, εκτός από υπόδειγμα αθλητή, διαθέτει και τεράστια ποδοσφαιρική εμπειρία την οποία αναμένουμε να διοχετεύσει στους μικρούς αθλητές του σωματείου μας.

Βρίσκεται στην τελευταία φάση της απόκτησης του διπλώματος UEFA C και είμαστε υπερήφανοι που ο πρώτος του προπονητικός σταθμός θα ξεκινήσει από τον σύλλογο μας.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΜΣ Φιλωτίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 6944306590.

Ευχόμαστε στους μικρούς αθλητές όλων των Κυκλάδων να έχουν μία ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη εμπειρίες και να ζήσουν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές μέσα στα γήπεδα μας.

Για τον ΑΜΣ Φιλωτίου ο πρόεδρος Γιάννης Ψαρράς και το Διοικητικό Συμβούλιο

79dbdd0df3758908a2767fdc14739050_XL_dca9f.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares