Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011 17:20

Με σημαντικές απουσίες ο Παμμηλιακός υποδέχεται την πρωτοπόρο Άνω Μερά Μυκόνου.

pammiliakos_2011-12

Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του δίνει την Κυριακή το μεσημέρι στις 14.45 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου ο Παμμηλιακός, υποδεχόμενος την πρωτοπόρο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α’ Κυκλάδων Άνω Μερά Μυκόνου.

Εικόνα παρόμοια με την προηγούμενη Κυριακή ελπίζουν να έχουν οι παίχτες του Παμμηλιακού, με τον κόσμο σύσσωμο στο πλευρό της ομάδας, να δίνει το δικό του παλμό από τις κερκίδες. Το ματς άλλωστε είναι ακόμα πιο δύσκολο. Την Άνω Μερά Μυκόνου αποτελούν έμπειροι ποδοσφαιριστές που κατά το πλείστον αγωνίστηκαν στον ΑΟ Μυκόνου, που πρωταγωνιστεί στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. (Δ’ Εθνική)

Σημαντικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του αντιμετωπίζει για το δύσκολο αυτό παιχνίδι ο προπονητής του Παμμηλιακού Ζαχαρίας Γκούντζας. Πέραν του τιμωρημένου Παναγιώτη Τσιριγωτάκη που αποβλήθηκε στο ματς με την Άνω Σύρο (ποινή 4 αγωνιστικών και 40 ευρώ πρόστιμο), εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας Αργύρη Σίδερη (κεντρικός αμυντικός) και του Μάριου Καμακάρη (δεξιός μπακ).

150 ευρώ θα στοιχίσουν στον Παμμηλιακό τα μπουκάλια που πετάχτηκαν κατά την αποχώρηση, λόγω αποβολής, του παίχτη της Άνω Σύρου Τσιάκαλου. (ποινή 3 αγωνιστικών και 30 ευρώ πρόστιμο για τον παίχτη)

Θυμίζουμε ότι στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας μας, αλλά και στη σελίδα «Μηλέικα Νέα WEB TV» μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Παμμηλιακού με την Άνω Σύρο (0-0).

Αναλυτικά η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Παμμηλιακόυ στο πρωτάθλημα.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δελτίο Τύπου ΑΜΕΣ Νηρέας ΝΙΚΗ ΜΕ "Καμάρι"!‏!! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares