Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 21:41

Δεν έβρισκε δίχτυα ο Παμμηλιακός και ηττήθηκε 1-0 από την πρωτοπόρο Άνω Μερά.

pammiliakos-anw_mera_1_2011

Ο νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες να δέχεται το γκολ, επιβεβαιώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, με την έμπειρη Άνω Μερα να παίρνει, με κλεφτοπόλεμο, την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη που την διατηρεί στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ Κυκλάδων, μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής.

Ο Παμμηλιακός είχε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και να πανηγυρίσει κάποιο τέρμα, από την σωρεία ευκαιριών και κινδύνων που δημιούργησε μπροστά από την εστία του Μπουρμπούα. Δεν τα κατάφερε όμως να δώσει χαρά στον κόσμο του που έδωσε και πάλι βροντερό παρόν στις κερκίδες του γηπέδου, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του.

Η ομάδα της Μήλου φαινόταν ότι έχει κλείσει στο μισό γήπεδο την ομάδα της Μυκόνου, η οποία όμως ξέρει καλά αυτό το παιχνίδι που της έχει δώσει τα αποτελέσματα που την διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

pammiliakos-anw_mera_2_2011

Α’ ημίχρονο

Πρώτη ευκαιρία για τον Παμμηλιακό στο 14’ μετά από κούρσα στον άξονα του Στάθη Παπαδημητρίου και πάσα μέσα στην περιοχή στον αμαρκάριστο Πετσίνη που δεν έπιασε καλά το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Μεγάλη φάση στο 21’ με τον Βασίλη Καμακάρη να μπαίνει από δεξιά, αλλά το σουτ του βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι! Λίγο αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ στην καρδιά της μικρής περιοχής ο Μπαργιαμί σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους, όμως και αυτός δεν έπιασε καλά την κεφαλιά που έφυγε πλάγια.

Περιμένοντας τον Παμμηλιακό ο οποίος έχανε τις ευκαιρίες, η Άνω Μερά χτύπησε στην πρώτη επίσκεψη της στα καρέ της ομάδας της Μήλου στο 38’ με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό της τον Μαρτίνο (πρώην παίχτης επαγγελματικών κατηγοριών), ο οποίος επωφελήθηκε της αδράνειας της ομάδας του Παμμηλιακού και με πλασέ από κοντά σημείωσε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του.

pammiliakos-anw_mera_3_2011

{div float:left}{/div}Β’ ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άνω Μερά ακολούθησε την ίδια τακτική του κλεφτοπόλεμου και κατάφερε με την πείρα της, αλλά και την τύχη με το μέρος της να κρατήσει το πολύτιμο γκολ που σημείωσε. Απείλησε μόνο μία φορά στο 74’ και πάλι με τον Μαρτίνο, του οποίου σέντρα σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μήτση και πέρασε άουτ.

Ο Παμμηλιακός πίεσε έντονα ψάχνοντας κενά κυρίως από τα άκρα και έχοντας συνεχώς καλές στιγμές, αρχικά με τον Πετσίνη (51’), τον Μάριο Καμακάρη (53’), τον Βασίλη Καμακάρη (54’), ενώ στο 64’ μετά από σουτ του Σίδερη τον Πετσίνη πρόλαβε η έξοδος του Μπουρμπούα. Πολύ καλό και του σουτ του Στάθη Παπαδημητρίου στο 80’

Η ευκαιρία του αγώνα όμως χάθηκε στο 89’ όταν μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή της ομάδας της Μυκόνου ο Αργύρης Σίδερης σούταρε φάτσα με το τέρμα ψηλά άουτ!

Οι συνθέσεις των ομάδων

{div float:left}{/div}ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: (ΓΚΟΥΝΤΖΑΣ) Μήτση, Καμακάρης Μ, Πουλάκης, Ατανάσοφ, Σίδερης, Μπαργιάμι, Καμακάρης Β. (57’ Ψαθάς), Παπαδημητρίου Α. (79’ Καμπανάρος), Πετσίνης (Παπαχριστοδούλου), Παπαδημητρίου Σ., Κυρίτσης.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ: (ΤΖΙΟΒΑΣ) Μπούρμπουλας, Ναζάρ Ονουφέρκο, Κουτσούκος, Κατρατζόπουλος, Κεραμιδάς, Γάτσος, Μαρτίνος, Κούκας (Ψυχράμης Β.), Ασημομύτης Αρ. (80’ Ασημομύτης Ν.), Θεοχάρης, Τόσκας (64’ Δήμα).

Μικρά Παμμηλιακά

-Τα κατάφεραν και οι δύο να βρίσκονται στην αρχική 11άδα του Παμμηλιακού. Ο αρχηγός Αργύρης Σίδερης και ο Μάριος Καμακάρης έσφιξαν τα δόντια και βοήθησαν και με το παραπάνω την ομάδα τους

 

-Εξαιρετική η διαιτησία από το διαιτητικό τρίο (Δρόσος, Δεσύπρης, Μενδρινός) που δεν απασχόλησε σε κανένα σημείο του αγώνα παίχτες και κόσμο σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική

-Έκπληξη προκάλεσε η είδηση της ήττας του Πανθηραϊκού από τον ΑΟ Πάρου στο γήπεδο της Παροικιάς Πάρου με 3-1.

-Έξαλλα πανηγύρισαν με το σφύριγμα της λήξης την μεγάλη τους νίκη οι παίχτες της Άνω Μεράς που σε συνδυασμό με την ήττα του Πανθηραικού την εδραιώνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

-Τα «Μηλέικα Νέα» επεξεργάζονται και θα σας παρουσιάσουν και πάλι αυτήν την εβδομάδα, μέσω του «Μηλέικα Νέα WEB TV» τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

ΜΗΛΟΣ, Τάσος Βενιζέλος

Για τα «Μηλέικα Νέα» και το SportCyclades.gr

    
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ-ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ 0-1. 11-12-2011... by sportcyclades
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares