Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 18:52

Σε γιορτή του ποδοσφαίρου εξελίχθηκε ο αγιασμός του ΠΑΣ Νάξου [pics-vid]

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε το Σάββατο 28/9 στις εγκαταστάσεις του naxos mini soccer, ο ΠΑΣ Νάξου συνδύασε την τέλεση του αγιασμού των τμημάτων του με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η όλη εκδήλωση κατέληξε σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου, καθώς στο τέλος της εκδήλωσης οι μικροί των ακαδημιών απόλαυσαν το παιχνίδι που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές τους και οι μεγάλοι (γονείς και φίλοι του συλλόγου) απόλαυσαν έναν πλούσιο μπουφέ με κεράσματα και μπόλικη ποδοσφαιρική συζήτηση.

Ο πάτερ Κωνσταντίνος Κύλης τέλεσε τον αγιασμό, ενώ τον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκπροσώπησε ο νέος αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Κατσαράς, που μεταξύ των άλλων είναι υπεύθυνος και για τον τομέα του αθλητισμού.

Ο κ. Κατσαράς απηύθυνε χαιρετισμό, με την ευχή ο σύλλογος να αναδείξει ακόμα περισσότερα ταλέντα, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανόλης Μαργαρίτης, μεταξύ των άλλων ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Παρουσία του Δ.Σ. γονέων,προπονητών και αθλητών της ομάδος μας , πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός μας. Για άλλη μια χρονιά ο Πάτερ Κύλλης ήταν αυτός που μας ευλόγησε  και ευχήθηκε μια χρονιά με υγεία και νίκες μέσω του ευ-αγωνίζεσθαι. Στο ιδίο μήκος κύματος και οι ευχές του Προέδρου μας Μ.Μαργαρίτη, αλλά και του Νέου Δημάρχου Κου Λιανού ,που μέσω του Κου Κατσαρά Ευ.  ευχήθηκε  μια καλή χρονιά,  συνέχεια στις επιτυχίες μας και υποσχέθηκε  ότι θα είναι αρωγός και υποστηρικτής όλων των αθλητικών συλλόγων.  

Μετά τον αγιασμό οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν παιχνίδια εντός, αλλά και εκτός γηπέδου που ετοίμασαν οι προπονητές τους.  

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην εκτελεστούν τα πέναλτι (παράδοση πλέον) από τον Πατερ Κύλλη.

Παράλληλα οι γονείς και φίλοι του συλλόγου  κλήθηκαν να εκλέξουν  το νέο Δ.Σ. που θα οδηγήσει από εδώ και πέρα τον σύλλογο μας σε νέες επιτυχίες.

Το νέο συμβούλιο που εκλέχθηκε (με αλφαβητική σειρά) θα είναι:

  • Βασαλάκη Ευαγγελία.
  • Γρατσίας Γεώργιος.
  • Καρούσης Στράτος.
  • Κουτελιέρης Θεοφάνης.
  • Κρητικός Φλώριος Χρήστος(Φρέντυ).
  • Μαργαρίτης Μανώλης.
  • Ξαγοράρη Λουκία.

Σας ευχόμαστε   Καλή δύναμη και καλή επιτυχία 

Φωτογραφίες από τον συνεργάτη μας Νίκο Σταυρίτη

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares