Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011 19:34

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Παμμηλιακός-Άνω Μερά

pammiliakos-anw_mera_2_2011

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Παμμηλιακός-Άνω Μερά (0-1) στο Μηλέικα Νέα WEB TV.

Δεύτερο φετινό παιχνίδι για τον Παμμηλιακό στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου για το πρωτάθλημα Α’ Κυκλάδων, δεύτερο παιχνίδι που το «Μηλέικα Νέα WEB TV», σας παρουσιάζει τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Στο διάρκειας περίπου 6 λεπτών βίντεο δείτε τις ευκαιρίες των δύο ομάδων και το γκολ του Μαρτίνου, που έκρινε το παιχνίδι υπέρ της ομάδας της Άνω Μερά Μυκόνου που προπορεύεται στη βαθμολογία.

Μετά από 4 φετινά του παιχνίδια ο Παμμηλιακός, κατά παράδοση ομάδα έδρας έχει 4 βαθμούς με μια νίκη και μια ισοπαλία. Το παράδοξο είναι ότι παρά τις καλές του εντός έδρας εμφανίσεις δεν έχει καταφέρει όχι μόνο να πάρει τους βαθμούς της νίκης αλλά ούτε καν να σκοράρει. Και για να είμαστε και ακριβοδίκαιοι, να σκοράρει έχει καταφέρει πριν του το ακυρώσει ο διαιτητής Μαραγκός στο ματς με την Άνω Σύρο, παρότι το γκολ ήταν κανονικό.

Ένας βαθμός λοιπόν και κανένα γκολ σε δύο εντός έδρας παιχνίδια (τέρματα 0-1), τρεις βαθμοί και τρία γκολ σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια (τέρματα 3-3) για τον Παμμηλιακό που έχει το υλικό να πρωταγωνιστήσει και να πλασαριστεί και φέτος σε καλή θέση στη βαθμολογία.

Άλλωστε πρόκειται για μια από τις σταθερότερες ομάδες των Κυκλάδων σε διάρκεια χρόνων.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares