Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 18:16

Με ευχές και αισιοδοξία ο αγιασμός της Άνω Μεράς (vid&pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς με τις ευλογίες του Πρωτοπρεσβύτερου Πέτρου Μαραγκόυ, που ευλόγησε τους παρευρισκομένους που αγίασε τα ύδατα, δίνοντας παράλληλα τις ευχές του για μια καλή αθλητική χρονιά σε όλα τμήματα του Μυκονιάτικου Σωματείου.

Μικροί και μεγάλοι αθλητέςκαι αθλήτριες της Άνω Μεράς, ο πρόεδρος Νικόλαος Σαντοριναίος, μέλη της διοίκησης, αλλά και αρκετός φίλαθλος κόσμος βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνω Μεράς, με τις ευχές όλων για μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου και Αντιδήμαρχος του Δήμου Μυκόνου, κ. Αλέξανδρος Κουκάς, η αντιπρόεδρος του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου και Εντεταλμένη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Ελένη Κοντιζά, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φραγκίσκος Βιγλιάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρουσουνέλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Μύκονο» Χρήστος Βερώνης καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκεί βρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Γιώργος Καλογεράκος, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία της Άνω Μεράς και της Πειραώτικης ΠΑΕ, αλλά και για το πρόγραμμα που αφορά την ανάπτυξη της ακαδημίας.

Ως επισκέπτης βρέθηκε και η μασκότ του Ολυμπιακού Λεόνε με το οποίο μεγάλοι και μικροί είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της.

Δείτε το βίντεο με τις ομιλίες του αγιασμού. 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγιασμό. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares