Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 12:57

Παμμηλιακός: Το αντίο στον αρχηγό και η δράση του σαββατοκύριακου

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ανδρική ομάδα του Παμμηλιακού. Ποδαρικό στο 2020 με τον καλύτερο τρόπο αφού την Κυριακή 19 Ιανουαρίου θα φιλοξενήσουν μια ομάδα με την οποία οι «κόκκινοι» διατηρούν άριστες σχέσεις, τον Πανσιφναϊκό.

Ο Παμμηλιακός θέλει τη νίκη για να εδραιώσει την θέση του στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την πανίσχυρη, για τα δεδομένα της Β’ Κυκλάδων, Ελλάς Σύρου. Η ομάδα της Μήλου άλλωστε είχε περάσει νικηφόρα και από την Σίφνο στον αγώνα του πρώτου γύρου και μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του παρελθόντος στο «δύκολο» γήπεδο του Θόλου.

Αναλυτικά η βαθμολογία στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Aegean Isalnds της ΕΠΣ Κυκλάδων…

Η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου θα ξεκινήσει στις 2.45 και θα την διευθύνει ο κ. Μαθιουδάκης Γ.Α. με βοηθούς τους κ.κ. Κουλακιώτη Σ. και Μαθιουδάκη Γ.Θ.

thumb-kamakaris-pammiliakos-glaronissia-44d058ae20437fde7f398cd1f390f7a8_b437f.jpg

Αποχαιρετιστήριο δείπνο του Παμμηλιακού στον Βασίλη Καμακάρη

Μετά από πολύχρονη προσφορά στην ομάδα του Παμμηλιακού ο Βασίλης Καμακάρης αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο σέντερ φορ του Παμμηλιακού υπήρξε ηγετικό μέλος της ομάδας που έφτασε μια ανάσα από το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος Κυκλάδων και της ανόδου στην Γ' Εθνική το 2012 και όλη την 5ετία που ο Παμμηλιακός μεσουρανούσε στα γήπεδα των Κυκλάδων φορτώνοντας με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, μερικά από τα πιο όμορφα της ομάδας. Κυρίως όμως ξεχώρισε για το ήθος του και την αγάπη του για την ομάδα, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τους συμπαίχτες του.

«Σε ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ για πάντα στις καρδίες μας εις το επανιδείν ⚽️?? Βασίλη Καμακάρη» έγραψε στο προφίλ του στο facebook ο συμπαίχτης του Κώστας Δρίλης αποτυπώνοντας πλήρως το κλίμα συγκίνησης μεταξύ των συμπαιχτών και της διοίκησης, που ανέλαβε και την πρωτοβουλία του δείπνου, στο τελευταίο αντίο του δικού μας Kill Bill... Καλή συνεχεια Βασίλη...

thumb-akadimies-mouzaki2019-158972218e1f93fe1d1d85889e6ad7d3_ca538.jpg

Αποστολή στην Πάρο για τις Ακαδημίες του Παμμηλιακού

Στην Πάρο ταξιδεύουν οι ομάδες Κ10 και Κ14 του Παμμηλιακού αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου για να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα των κατηγοριών τους με αντίπαλο την ομάδα του ΑΜΕΣ Νηρέα. Μάλιστα για τους μικρούς της Κ10 αυτό αποτελεί το πρώτο ταξίδι στην ιστορία του συλλόγου σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία!

Με 46 άτομα αποστολή που αποτελούν αθλητές, προπονητής και γονείς ή συνοδοί, η δοκιμασία του ταξιδιού είναι δύσκολη λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στις Κυκλάδες με τους ανέμους να φτάνουν τα 7 μποφόρ. Έτσι τα παιδιά των ομάδων Κ10 και Κ14 θα πρέπει να διαχειριστούν καταστάσεις που βιώνουν για πρώτη φορά στη ζωή τους. 

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 4.00 το απόγευμα στο γήπεδο του αρχιλόχου η Κ14 θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή την Κύθνο στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ14 Molten.

Αμέσως μετά στις 5.30 το απόγευμα σειρά παίρνουν οι μπέμπηδες της Κ10 με αντίπαλο το Νηρέα και στις 6.30 με αντίπαλο τον Μαρπησσαϊκό σε μια διπλή αγωνιστική αναμέτρηση. Θα προσπαθήσουν δε να πετύχουν την πρώτη ιστορική τους νίκη και το πρώτο τους γκολ, καθώς στους πρώτους 2 αγώνες τους μετρούν ισάριθμές ισοπαλίες με 0-0. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares