Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 21:47

Τα βρήκαν σε όλα οι ομάδες της Σαντορίνης, πιο κοντά από ποτέ η συνένωση

Σε πολύ καλό κλίμα και με απόλυτη ταύτιση απόψεων συνεχίζονται οι συναντήσεις των εκπροσώπων των ομάδων από τη Σαντορίνη, με τον στόχο της συνένωσης να έχει φτάσει πιο κοντά από ποτέ.

Το ''ΕΓΩ'' μένει έξω από την πόρτα αυτών των συναντήσεων και πλέον όλες οι διοικήσεις κινούνται με γνώμονα το ''ΕΜΕΙΣ'' και μία Σαντορίνη πανίσχυρη ποδοσφαιρικά.

Πλέον, μεταξύ όλων των παραγόντων έχουν καμφθεί και οι τελευταίες αμφισβητήσεις, με όλες τις αποφάσεις να είναι ομόφωνες.

Μιλάμε για ένα πρωτοπόρο και μεγαλόπνοο σχέδιο που αν τελικά τεθεί σε εφαρμογή θα μιλάμε για μία ποδοσφαιρική επανάσταση, που θα αποτελέσει σημείο αναφορά για ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν για να μπουν και οι τελευταίες πινελιές στο πλάνο, που θα είναι απαραίτητες για να παρουσιαστεί στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων, οι οποίες θα είναι αυτές που θα το επικυρώσουν ή όχι.

Πάντως, το αρχικό πλάνο το οποίο είχαμε αποκαλύψει, έχει ήδη υποστεί κάποιες αλλαγές, οι οποίες ήταν απαραίτητες για αν είναι περισσότερο εύκολο εφαρμοστέο, βιώσιμο και παράλληλα να ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντες.

Μένουν λίγα βήματα για να γράψει ιστορία η Σαντορίνη και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό και από τους πιο δύσπιστους, αφού αυτοί που το πιστεύουν πραγματικά είναι η συντριπτική πλειοψηφία του ποδοσφαιρικού κόσμου του νησιού!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares