Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 09:30

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την Άνω Μερά

Σαν Σήμερα (Τρίτη 12 Μαϊού) το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς πριν από 1 χρόνο κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία μετά από ένα χιτσκοκικό τελικό απέναντι στον Πανναξιακό.

Η ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019 έφερε πολλές αλλαγές στην Άνω Μερά τόσο στην αρχή όσο και στην διάρκεια του Πρωταθλήματος, καθώς ξεκίνησε με προπονητή τον Χρήστο Πελέκη ο οποίος και έλυσε τη συνεργασία του με τους Μυκονιάτες μετά την ισοπαλία με τον Α.Ο. Σύρου (0-0). Στο σημαντικός εκτός έδρας «διπλό» επί του Α.Ο. Μυκόνου στο τιμόνι της ομάδας βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Συριανός ως υπηρεσιακός προπονητής.

Το «τιμόνι» της Άνω Μεράς θα αναλάβει ο Πέτρος Ξανθόπουλος οποίος και θα οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη φάση το Πρωταθλήματος ως πρωτοπόρο και αήττητη με 32 βαθμός και έχοντας σε 12 αγώνες, 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

sosj_8b644.jpg

Όμως η Β' φάση του Πρωταθλήματος ξεκίνησε με ήττα από τον συντοπίτη Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 1-0, μετά από αυτό το αποτέλεσμα λύθηκε η συνεργασία των Ανωμεριτών με τον γνωστό προπονητή, για να αναλάβει αυτή τη φορά το «τιμόνι» της ομάδας ο Φώτης Παπαπαναγής ο οποίος και οδήγησε του Μυκονιάτες στη πρώτη θέση του ομίλου και στο τελικό του Πρωταθλήματος στης 12 Μαΐου 2019 ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σύρο.

edpl_2bfb7.jpg

Στο μεγάλο τελικό η ομάδα της Μυκόνου αντιμετώπισε τον αήττητο μέχρι εκείνο το βράδυ Πανναξιακό, στη κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, το ίδιο σκορ έμεινε και στη παράταση και όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου και η Άνω Μερά κέρδισε του Ναξιώτε με 4-5 και πήρε το εισιτήριο για την Γ' Εθνική.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του τελικού εδώ.

Τα highlights και όλη η διαδικασία των πέναλτι από τον τελικό.

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό από τον τελικό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares