Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 02:00

Ομιλητής σε διαδικτυακό σεμινάριο ο Δημήτρη Λόντος του Πανθηραϊκού

Σε διαδικτυακό σεμινάριο θα συμμετάσχει ως ομιλητής ο γυμναστής του Πανθηραϊκού κ. Δημήτρης Λόντος.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την ''Trichos Goalkeeper Academy'' και θα έχει ως θέμα : «Επιστροφή στην κανονικότητα μετά το lockdown».

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου «Επιστροφή στην κανονικότητα μετά το lockdown» έχει οριστεί για την Παρασκευή 15/05/2020 και ώρα έναρξης 19:00 .

Μάζι μας θα έχουμε δύο καταξιωμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου , τον κύριο Λόντο Δημήτρη απόφοιτο του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχο του διπλώματος UEFA B με τεράστια εμπειρία στο χώρο αφού έχει αποτελέσει γυμναστής σε επαγγελματικές ομάδες αλλά και στην Μικτή Πειραιά.

Επιπλέον , θα έχουμε μαζί τον κύριο Μπαϊράμη Σταύρο κάτοχο του διπλώματος UEFA A και έναν απο τους καλύτερους προπόνητες αναπτυξιακών ηλικιών στην Ελλάδα ,όπου στο βιογραφικό του ξεχωρίζει το πέρασμα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ τώρα είναι προπονητής της Κ-17 της ΠΑΕ Αιγάλεω.Τέλος , απο την TGA θα μιλήσει ο Βασίλης Τρίχος , κάτοχος των διπλώματων UEFA A και FIFA Goalkeeping Coaching , με πολυετή εμπειρία στην εκγύμναση τερματοφυλάκων σε ομάδες υψηλού επιπέδου αλλά και στην Μικτή Πειραιά . Για να παραλάβετε τη δωρεάν πρόσκληση του σεμιναρίου παρακαλώ επικοινωνήστε είτε μαζί μας είτε με τους ομιλητες .

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα: Trichos Goalkeeper Academy

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares