Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 00:07

ΑΕ Πάρου - Πανναξιακός 1-3 ...ποδοσφαιρικό τεστ θετικό [vid]

Στο φιλικό ποδοσφαιρικό ματς προετοιμασίας που έγινε στην Πάρο ο Πανναξιακός νίκησε με 1-3 την ΑΕ Πάρου.

Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι πολύτιμο και για τις δύο ομάδες, που παρουσιάστηκαν ορεξάτες και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάρισαν όμορφο θέαμα στους θεατές.Στην επανάληψη με τις πολλές αλλαγές που έγιναν εκατέρωθεν φυσιολογικά έπεσαν οι ρυθμοί, όμως και πάλι δεν έλλειψαν οι στιγμές που ικανοποίησαν τον κόσμο.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Πολύ δυνατό το ξεκίνημα με τους αντιπάλους να χάνουν από μία καλή ευκαιρία.Πρώτα ο Πανναξιακός στο 14' με τον Κούτρο που μετά από λάθος της άμυνας αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και στο 15' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, αλλά ο Δεμένικος δύσκολα απέκρουσε το σουτ του Γιουρτζίδη.  Στο 22' ο Σέμε ανοιξε το σκορ με ωραίο γωνιακό συρτό σουτ κάνοντας το 0-1 και στο 28' ο Κούτρος με ταχύτητα ξέφυγε τελειώνοντας με άψογο πλασέ για το 0-2.Με τη σέντρα ο Αριανούτσος σούταρε και μείωσε σε 1-2 ακριβώς από το κέντρο, πετυχαίνοντας ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.Στο 45' ο Κούτρος βλέποντας τον Νίκα μακριά από την εστία του σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη μπορεί η ποιότητα να έπεσε, δεν έλλειψαν όμως οι καλές φάσεις, ενώ ξεχώρισαν οι δύο τερματοφύλακες ο νεαρός Χρήστος Πανταζής ιδιαίτερα στην εκπληκτική του επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Κόντη, αλλά και ο Δεμένικος σε μία διπλή του απόκρουση, πρώτα σε φάουλ του Αριανούτσου και σχεδόν πεσμένος στο εξ' επαφής πλασέ του Καμπάση,Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Στεργίου με πλασέ από πλάγια θέση sto 94'.

ME PANNAXIAKOS FILIKO

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Πετρόπουλος, Βακόνδιος και Ρούσσος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΑΡΟΥ: Νίκας, Ρούσσος, Παπαδόπουλος, Καμπάσης, Γαβαλάς, Παντελαίος, Εσάι, Αριανούτσος, Κρητικός Σ., Γιουρτζίδης, Χύσκα.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαρδάνης, Σγουράτι, Μπέτσα, Κρητικός Δ., Γιαννούλης, Μοστράτος, Τσόκα, Αρκουλής, Πανταζής.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Δεμένικος, Τραγούδας, Τσουρής, Βαττής, Κωστόπουλος, Διαμαντίδης, Μαρκοπουλιώτης, Σερμάδι, Κούτρος, Κόντης, Σέμε.

Αγωνίστηκαν και οι: Βαθρακοκοίλης, Καφετζής. Τσιλιγιάννης, Κύρτσος, Ανεβλαβής, Τζατζανάς, Στεργίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

Ο Λεωνίδας Σμυρνής μας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το πάθος των παικτών του, απέναντι σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας και μάλιστα σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και ετοιμότητας.Τόνισε πως σε κανονικές συνθήκες θα ήθελε αργότερα τέτοιο φιλικό , ενώ για το μέλλον παρουσιάστηκε αισιόδοξος  τονίζοντας πως τπάρχει ακόμη πολλή δουλειά για τον σύλλογο.

Ο Χρήστος Πελέκης αφού ευχαρίστησε την ΑΕ Πάρου για την φιλοξενία μας είπε πως στο σημερινό φιλικό είδε θετικά πράγματα , αλλά και προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν.

Σε ερώτηση μας για τον νεαρό Στεργίου που πρωτοεμφανίστηκε έχοντας καλή απόδοση, μας είπε πως θα συνεχίσει με την ομάδα με μεγάλη πιθανότητα απόκτησης του, ενώ προγραμματίζεται και περαιτέρω ενίσχυση με 3-4 ακόμη ποδοσφαιριστές. 

  

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares