Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 17:53

Ανω Μερά - Ανω Σύρος μεγάλο διπλό για τους συριανούς

ano mera-ano syros 11-3-2012-1

Στην 13η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ του πρωτοπόρου Α.Σ. Άνω Μεράς εναντίον της Άνω Σύρου με σκορ 0-2 και έχοντας τώρα η Άνω Σύρος και η Θύελλα πλησιάσει τους πρωτοπόρους.

William Hill SportsΣτον πρώτο γύρο η Άνω Σύρος όμως είχε ηττηθεί με 1-2 και τώρα πήρε τους 3 βαθμούς που δεν είχαν πάρει στην έδρα τους.

Στο γήπεδο βρέθηκαν γύρω στους 50 θεατές για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μιας και ήταν το ντέρμπι για αυτήν την αγωνιστική.

Ή άνθρωποι της Άνω Μερά φωνάζουν για λάθη του διαιτητικού τρίο (δείτε δηλώσεις), όπως στο 88' στον Κεραμιδά που δόθηκε κίτρινη κάρτα επειδή μίλησε στον διαιτητή ενώ θα έδινε την κάρτα στον Συριανό καθώς επίσης και το πέναλτι που δόθηκε για την Άνω Σύρο δεν συνεννοήθηκαν καλά διαιτητής και επόπτης αφού ο επόπτης δεν το έδωσε ενώ ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Επίσης υπήρχαν παράπονα από τις εξέδρες για πολλές φάσεις που δεν σφύριζαν τα φάουλ για τους Μυκονιάτες.

Ακόμα υπήρχαν καθυστερήσεις και στην αρχή του αγώνα αλλά και στα 2 ημίχρονα λόγω των εντάσεων των παιχτών, των θεατών αλλά στο τέλος και των καπνογόνων.

 

syros-to-kafe-tou-spanou

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς καμία αξιόλογη φάση από τις 2 ομάδες μέχρι το 10ο λεπτό όπου ο Μανουδάκης έτρεξε μπροστά στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά ο Τόσκα πρόλαβε και έδιωξε. 2 λεπτά αργότερα ο Τζώρτζης εκτέλεσε φάουλ το οποίο ο Κατρατζόπουλος με κεφαλιά προς το έδαφος έδωσε στον Κόκκαλη όπου η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 15' ο Αληφραγκής με ατομική προσπάθεια για γκολ έστειλε την μπάλα έξω. 

Στο 21' ο Τόσκα προσπάθησε μόνος του με σέντρα για γκολ όμως την μπάλα έπιασε ο τερματοφύλακας της Άνω Σύρου. Στο 28' μπαλιά από τον Ψυχράμη στον Ασημομύτη Ν. και η μπάλα βγαίνει άουτ. 5' λεπτά μετά μέσα στην περιοχή του Σάγρες ο Ασημομύτης Ν. σούταρε και η μπάλα πήγε στα χέρια του τερματοφύλακα της Σύρου.

Στο 39' ΓΚΟΛ!!! ο Stoychev μετά από πάσα που του έδωσε ο Βαβουράκης βρήκε χώρο και έκανε το 0-1 με ένα εύστοχο σουτ. Στο 42' ο Ψυχράμης εκτέλεσε φάουλ που κατέληξε στα χέρια του Σάγρες.

Στο 44' ο Αληφραγκής τρίπλαρε μέσα στην περιοχή και το σουτ βγήκε άουτ.


Το χαμένο πέναλτι του Μαρτίνου... από sportcyclades

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46' ο Ασημομύτης Ν. κερδίζει πέναλτι μετά από χέρι στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Όμως θα το εκτελέσει ο Μαρτίνος (είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ) και ήταν η ευκαιρία που περίμεναν όλοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου να γίνουν ίσα τα τέρματα. Τελικά ο Μαρτίνος στο 47' έχασε το πέναλτι αφού πήγε στο δοκάρι και με προσπάθεια συμπαίχτη του για σουτ η μπάλα πήγε στην "αγκαλιά" του Σάγρες.

Στο 59' ο Αληφραγκής πέρασε μόνος του για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ο Αγγελίδης πρόλαβε στην γραμμή.

Στο 64' πάσα ο Μαρτίνος στον Ασημομύτη Α. όμως δεν τον βρήκε και την έχασε αφού ήταν στον αέρα. Στο 67' ο Τόσκα πάσαρε στον Κουκά Ζ. και από δεξιά με σέντρα-σουτ η μπάλα πήγε έξω πάνω από το τέρμα.
Στο 70' ο Γάτσος εκτελεί φάουλ που δίνει στον Δήμα και εκείνος στον Ασημομύτη Ν. όπου σούταρε έξω δίπλα στο Γ της εστίας των Συριανών.

Στο 83 ο Ασημομύτης Ν. με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. 10' λεπτά αργότερα ο Ασημομύτης Ν. με κεφαλιά κοντά στην εστία προσπάθησε για άλλη μια φορά να ισοφαρίσει το παιχνίδι όμως έπιασε την μπάλα ο Σάγρες. Τελευταία φάση για τον αγώνα ήταν το πέναλτι που κέρδισαν οι Συριανοί από φάουλ που δόθηκε από τον διαιτητή χωρίς την σωστή συνεννόηση με τον επόπτη. Και έτσι ο Δήμα μετά από φάουλ που έκανε σε αντίπαλο έδωσαν πέναλτι για την Άνω Σύρο στο 95'.

Στο 97' ΓΚΟΛ!!! όπου έγινε το 0-2 για την ομάδα της Σύρου.

ano mera-ano syros 11-3-2012-4

Έτσι η Άνω Σύρος έφυγε με τους 3 βαθμούς από την Μύκονο και με το -5 στην βαθμολογία. Πλέον φτάνουν στην κορυφή εκείνοι και η Θύελλα που είναι στους -3.

Ο κ. Νίκος Τζιώβας καθώς τιμωρήθηκε από τον προηγούμενο αγώνα, δεν παρευρισκόταν στον πάγκο για να βοηθήσει την ομάδα του. Επίσης προς το τέλος του παιχνιδιού ο διαιτητής της αναμέτρησης ζήτησε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου και ο βοηθός προπονητή του Α.Σ. Άνω Μεράς κ. Βαγγέλης Τσιφούτης. Έτσι οι Μυκονιάτες μένουν χωρίς προπονητές για να τους δίνουν τις οδηγίες τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Α.Σ. Άνω Μεράς: (Τζιώβας Ν.) Αγγελίδης, Τόσκα, Ονουφέρκο (60' Δήμα), Κατρατζόπουλος, Κεραμιδάς, Γάτσος (77' Μπούρμπουλας), Μαρτίνος. Ψυχράμης (65' Κουκάς Ζ.), Ασημομύτης Α., Θεοχάρης, Ασημομύτης Ν.

Α.Ο. Άνω Σύρου: (Πούλος Μ.) Σαγρές, Κόκκαλης, Βαβουράκης, Αναγνωστόπουλος, Δημητρακόπουλος, Χαυδούλας, Δημόπουλος, Τζώρτζης, Stoychev, Μανουδάκης, Αληφραγκής


Σχετικά άρθρα: Άνω Μερά-Άνω Σύρος: Δηλώσεις προπονητών

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares