Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 16:49

Για το 3 στα 3 πάει η Λάβα

LAVA PROPONHSH

Η ομάδα του Εμπορείου θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική πορεία προς το κλείσιμο της σεζόν προετοιμάστηκε για τον εντός έδρας αγώνα με τη ομάδα της Ίου.

Χορηγοί επικοινωνίας

8ira-pipis 8ira-in-style
8ira-elxi 8ira-suites-of-gods
8ira-denaxa-super-market 8IRA TAVERNA KALISTI

Προβλήματα αυτήν την βδομάδα οι απουσίες των Λειβαδάρου και Δρόσου Α. και αμφίβολοι οι Δαρζέντας Μ. και Δεναξάς Γ. Αντίθετα επιστρέφει ο Ζαμπέλης Α. που μπορεί να βοη8ήσει επιθετικά ακόμη πιο πολύ την ήδη πυρακτωμένη επίθεση της (11 γκολ στα τελευταία 2 ματς) που την βοήθησε να αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας.

8ira-san-parami8i

Σε συνομιλία με τον προπονητή της Λάβας Κο Μάριο Γαλανό μας τόνισε πως η προσπάθεια για την βελτίωση της ομάδας συνεχίζεται (πράγμα το οποίο ήδη φαίνεται).

8ira-waves-logo

Σε ερώτηση μας για τον προσεχές αγώνα μας τόνισε πως σέβεται τον χαρακτήρα και το ήθος του αντιπάλου αλλά η ομάδα του θα επιδιώξει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Παρακολουθώντας την προπόνηση είδαμε ασκήσεις τακτικής και ανάλυση του συστήματος της ομάδας του Εμπορείου για τον αγώνα εναντίον της Ίου. Είδαμε επίσης βλέψεις προσγειωμένες αλλά και αισιοδοξία για το παιχνίδι και το μέλλον.


Επιμέλεια: Γιώτης Στέργιος

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares