Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 11:49

Α.Σ. ΙΟΥ: ''Με φιλάθλους στη Σαντορίνη''...

KOSMOS-OMADA

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η προετοιμασία για την διπλή αναμέτρηση του Αθλητικού Συλλόγου Ίου με την Λάβα στο αντρικό και με τον Καρτεράδο στο παιδικό αύριο το βράδυ 19.00 και 21.00 αντίστοιχα στο γήπεδο του Καμαρίου της Σαντορίνης.

Η αντρική ομάδα με πολλές ελλείψεις βασικών της παιχτών ,όπως μας δήλωσε ο κόουτς κ. Καραβάς Θόδωρος , θα βασιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Λάβα ,όπως από την αρχή του δεύτερου γύρου, στο ανανεωτικό νεανικό της ρόστερ. Οι νεαροί ταλαντούχοι της Ίου μέχρι τώρα έχουν αποδείξει ότι με την βοήθεια των έμπειρων παλαιών παιχτών, του προπονητή τους και τον ενθουσιασμό τους, βρίσκουν τα πατήματά τους στο γήπεδο μέσα, και θέτουν τις βάσεις για μία αξιόλογη πορεία της ομάδας.

Η παιδική ομάδα κατέρχεται σε αγώνα ρουτίνας εναντίον του Καρτεράδου μιάς και ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος σε διπλούς αγώνες με την ομάδα της Μήλου.

Πολυπληθής λοιπόν η αποστολή της Ίου αντρικό και παιδικό μαζί αλλά και με αρκετούς φιλάθλους της Ίου που θα ακολουθήσουν την ομάδα, με διανυκτέρευση στην Σαντορίνη και επιστροφή στην Ιο Κυριακή πρωί.

Επιμέλεια: Γιώτης Στέργιος

MIKROI-OMADA

THIRA-XORHGOI-17-3-2012

8ira-san-parami8i

8ira-waves-logo

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Για το 3 στα 3 πάει η Λάβα ΑΟ ΛΑΒΑ-ΑΣ ΙΟΥ (LIVE SCORE)... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares