Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 15:01

Καραβάς: ''Καταγγελία ρατσιστικής επίθεσης σε Οκετσόκου''...

KARAVAS PAIXTHS

Με επιστολή προς το sport Cyclades ο προπονητής της Ίου Θεόδωρος Καραβάς εκφράζει την οργή του για την ρατσιστική επίθεση κατά του Οκετσόκου στο παιχνίδι Λάβα-Ίος.

  Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να εκφράσω την οργή μου για τις ρατσιστικές φραστικές επιθέσεις τόσο στην διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα από φιλάθλους και παράγοντα του καθόλα συμπαθούς μου σωματείου της ΛΑΒΑΣ Εμπορείου, που τόσο λύπησε εμένα όσο και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μου Oκετσόκου. Συγκεκριμένα μετά την επίτευξη του προσωπικού του τέρματος ο ποδοσφαιριστής πανηγύρισε εθιμοτυπικά αλλά κόσμια με χορευτικές φιγούρες και στην αμέσως επόμενη φάση τραυματίζεται. Ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος τον πλησιάζει ο αντίπαλος τερματοφύλακας ,κάτι γίνεται και το παιχνίδι συνεχίζεται. Τότε με πλησιάζει παράγοντας του σωματείου της Σαντορίνης και μου λέει επί λέξει:<<O αράπης σου έφτυσε παίχτη μας >>.Του απαντώ ότι με το τέλος του παιχνιδιού θα το διαπιστώσω.Και συνεχίζει << με το τέλος του παιχνιδιού θα τον μεταφέρω στο Κέντρο Υγείας γιατί όλοι αυτοί οι μαύροι είναι γεμάτοι μικρόβια και φοβάμαι ότι το παιδί θα πάθει μόλυνση>>. Θα ήθελα να σας ενημερώσω κ. παράγοντα ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα υγιής . Όσο για το ήθος του , με το σφύριγμα της λήξης ήρθε και μού είπε: <<Kόουτς ζητώ συγνώμη από εσένα γιατί την συγνώμη μου δεν την δέχθηκε ο αντίπαλος παίχτης ,αλλά έχω να σου πω ότι μόλις ήμουνα στο έδαφος με έφτυσε και με έβρισε και μόλις σηκώθηκα με ξαναφτύνει και πάλι για δεύτερη φορά μέσα στα μάτια μου, και τότε πάνω στην οργή μου και σε συνδυασμό με το κολοαράπη που με φώναζαν από παντού τον φτύνω και εγώ ,γεγονός για το οποίο ειλικρινά μετανιώνω>>.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον προπονητή της Λάβας κ. Γαλανό για την συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σπανίζουν κινήσεις σαν αυτή που έγινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο παιχνίδι από πλευράς Λάβας είχε αρχίσει να γίνετε πολύ σκληρό με πολλές διαμαρτυρίες και διακοπές λόγω τραυματισμών. Τότε γίνεται η αλλαγή του εγνωσμένης αξίας Κατσίπη Ε., παίχτη κλειδιού και μοναδικού για την ανατροπή του αποτελέσματος , μόνο και μόνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι Τέτοιες κινήσεις αξίζουν συγχαρητήρια.

Θα ήθελα να πω ότι σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα της νίκης, ήττας ή ισοπαλίας ξεχνιούνται και υπάρχουν μόνο στα χαρτιά. Αυτό που τελικά όμως μένει και δεν ξεχνιέται ποτέ είναι οι καλές σχέσεις παιχτών, παραγόντων και φιλάθλων που η κοινωνικότητα του ποδοσφαίρου τις ενώνει.

ΚΑΡΑΒΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

Προπονητής Α.Σ Ιου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares