Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 23:34

Νέων: ΑΟ Πάρου – Πανναξιακός

neon aop-ao mykonoy1

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων του 2ου ομίλου, διεξήχθη σήμερα το βράδυ στο Στάδιο Πάρου ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του Πανναξιακού.

Ο αγώνας ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου και οι 100! περίπου φίλου του αθλήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου, χάρηκαν θέαμα και γκολ από δύο ποιοτικές ομάδες με πολύ καλούς παίκτες, που αφήνουν πολλά μηνύματα αισιοδοξίας για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Αυτό φυσικά οφείλετε στην πολύ καλή δουλειά που γίνετε όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες του ΑΟ Πάρου αλλά και από την πλευρά του Πανναξιακού σε έναν «δάσκαλο» του ποδοσφαίρου τον κ. Πέτρο Μαράκη που συνεχώς μετατρέπει τα ταλέντα σε παίκτες πρώτης γραμμής, τροφοδοτώντας την βασική ομάδα του Πανναξιακού και όχι μόνο!.{div float:left}{/div}

Το φιλμ του αγώνα!

Ο ΑΟ Πάρου προηγήθηκε με τον Λένια στο 17ο λεπτό και στο 35ο ο Ξένος διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Μπάλιος έκανε το 3-0 στο 49ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα ο Ξένος πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ και 4ο της ομάδας του. Στο 62ο λεπτό ο Ψαρρός μείωσε για τον Πανναξιακό και στο 64ο λεπτό ο Σένκα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Με αυτή τη νίκη του ο ΑΟΠ κραταει σφικτά την 2η θέση στην βαθμολογία με 12 βαθμούς ενώ η ομάδα της Νάξου είναι στην 3η θέση με 6 βαθμούς. Η ομάδα του Νηρέα προηγείται με 18 βαθμούς. Η επόμενη αγωνιστική θα βρεί τον ΑΟΠ στα Μάρμαρα για να αντιμετωπίσει τον συντοπίτη Νηρέα ενώ ο Πανναξιακός έχει ρεπό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:paros-dolkas-epipla

ΑΟ Πάρου: (Άρης Λάπη), Νίκας Δ., Λένια Β., Σιέττος Π. (65’ Δεκαβάλας), Διακάτος Ε. (52’ Κρουσταλάκης), Μπάλιος Γ., Νίκας Ι., Καλόγηρος Π., Ξένος Κ., Άσκο Γ., Σκιαδας Ν. (69’ Σταθερός), Σένκα Μ.

Πανναξιακός: (Πέτρος Μαράκης), Κατσαγάνης Ν., Πολυκρέτης Ε. (54’ Χυκα Φ.), Μαράκης Ι., Μαραβάς , Κλουβάτος Ι. (54’ Ρωτας Μ.), Δαμίγος Ι., Βιλαντώνης Κ., Ψαρρός Σ., Κατσιλιέρης Σ., Αδαμουλάκος Ι., Σκιαδάς Δ.

 

Άριστη η διαιτησία του κ. Γιάννη Κουζούμη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares