Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 20:13

Ακέφαλη στο πάγκο η Άνω Σύρος μετά την παραίτηση του κ. Μάκη Πούλου.

POYLOS ME MIKONO

Πριν λίγο επικοινώνησε μαζί μας ο προπονητής των φετινών φιναλίστ κ. Μάκης Πούλος για να μας ανακοινώσει την παραίτησή του από την ομάδα της Άνω Σύρου.

Ποιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός μας δήλωσε: «Αποφάσισα να δηλώσω πριν λίγο, την παραίτησή μου στην Διοίκηση της Άνω Σύρου η οποία είναι οριστική γιατί εδώ και καιρό δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κάνω σωστά την δουλειά μου. Παρά την φιλότιμη προσπάθεια των εναπομείναντων παικτών αλλά και παραγόντων!. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η ομάδα έφτασε στον τελικό Κυπέλλου καθώς επίσης είναι ακόμα μέσα στο πρωτάθλημα, που αν δεν είχε και τους -2 βαθμούς (λόγω τιμωρίας στον εντός έδρας αγώνα με την Προοδευτική) από πέρυσι, τώρα η πρωτιά θα εξαρτιόταν από εμάς και παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό. Επιδή η ομάδα διεκδικεί βαθμολογικά το πρωτάθλημα, δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε άλλες λεπτομέρειες το οποίο θα πράξω όταν τελειώσει αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την συνεργασία τους, καθώς επίσης και τα μέλη της διοίκησης που έμειναν μέχρι το τέλος, δηλαδή τον πρόεδρο κ. Μάρκο Ρούσσο καθώς επίσης και τον Πέτρο Ραουζαίο ο οποίος ήταν ένα καταπληκτικός συνεργάτης δίπλα μου, αλλά και τον Γιώργο Φώσκολο, όσο ήταν στην ομάδα».

Όλα δείχνουν ότι η ομάδα της Άνω Σύρου, για τους εναπομείναντες 4 αγώνες θα οδηγηθεί με «υπηρεσιακό προπονητή». Η φήμες που κυκλοφορούν εδώ και πολλούς μήνες αλλά και οι πράξεις των ανθρώπων της Άνω Σύρου, να αποσυρθούν από την ομάδα για να ασχοληθούν με την επανίδρυση του ιστορικού «ΑΟΣ», έφεραν όπως φαίνετε την σημερινή κατάσταση, όπως είναι η παραίτηση του προπονητή της ομάδας αλλά και η δήλωση κορυφαίου παίκτη της, αμέσως μετά τον τελικό, ο οποίος είπε ότι πλέον οι προπονήσεις γίνονται με μερικούς παίκτες. Αυτή δεν είναι φυσικά εικόνα ομάδας που προσπαθεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Όλα πλέον είναι ανοιχτά στο στρατόπεδο των συριανών και το μέλλον της ομάδας αμφίρροπο.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares