Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 17:36

Αναβολή των εκλογών στον ΑΣ Ίου.

as iou new logo 1

Αναβάλλεται η συγκέντρωση με θέμα της εκλογές για να αναδειχτεί το νέο Πρόεδρο και Δ.Σ για το Σάββατο 23 Ιουνίου λόγο υποχρεώσεων ορισμένων ενδιαφερόμενων εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Ανακοίνωση

Προσκαλούμε  όλους τους ενδιαφερομένους το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 και ώρα 20.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ιητών, για την πρώτη αρχαιρεσία του συλλόγου από την ίδρυσή του το έτος 2009 (λόγω του δίχρονου αγωνιστικού αποκλεισμού του ιστορικού Κ.Ε.Μ.Α.Σ. ΙΟΥ).

Δυστυχώς εκτός του Προέδρου κ. Ζακχαίου Δημητρίου, ο οποίος πρόσφατα υπέβαλε την παραίτησή του, όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε καινό διοίκησης στον Σύλλογο, και η αξιόλογη πορεία της ανδρικής και παιδικής ομάδας είναι έργο αποκλειστικά των ίδιων των αθλητών και ορισμένων ατόμων εκτός Διοίκησης.Syros raouzaios

Με την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ίου, λύθηκε το αγωνιστικό πρόβλημα, αλλά παραμένει το πρόβλημα στέγασης χώρων φιλοξενίας, αποθηκών αθλητικού υλικού και περίφραξης. Αθλητές υπάρχουν, Αθλητικό υλικό υπάρχει, χορηγοί υπάρχουν, όρεξη για δουλειά υπάρχει, αγάπη για τον σύλλογο υπάρχει.

Δεν υπάρχει όμως Διοίκηση. Ένα Διοικητικό Συμβούλιο ενεργό, με στόχους και οράματα για τα παιδιά του νησιού μας. Μια Διοίκηση που να λειτουργεί στην ουσία και όχι στα χαρτιά. Μια Διοίκηση που να έχει λόγο, προτάσεις και παρεμβάσεις στα αθλητικά δρώμενα  και στα κέντρα εξουσίας των αθλητικών αρχών των Κυκλάδων.

Τιμή μας να παραβρεθείτε στην συζήτηση αυτή.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης , θα γίνει Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2011-2012 και στην συνέχεια υποβολή υποψηφιοτήτων για διενέργεια εκλογών και ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Γεν. Γραμματέας

ΞΕΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares